Βραζιλία: Ο Νεϊμάρ απειλεί να μην ταξιδέψει για το παιχνίδι με την Ουρουγουάη μετά τα... ποπ κορν

Newsroom
Ο Νεϊμάρ ξεπέρασε τον Πελέ κι έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της εθνικής Βραζιλίας

bet365

Ο Νεϊμάρ έχει απειλήσει να μην ταξιδέψει στην Ουρουγουάη για τον τελευταίο διεθνή αγώνα της Βραζιλίας, σύμφωνα με δημοσίευμα.

Ο Νεϊμάρ και η παρέα του θα αντιμετωπίσουν την Ουρουγουάη στον τελευταίο αγώνα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου το πρωί της Τετάρτης (18/10), αλλά ο έμπειρος επιθετικός απειλεί να λάμψει δια της απουσίας του και ανοίγει διαμάχη με την ομοσπονδία Ο λόγος; Μετά το τέλος της αναμέτρησης ανάμεσα στη Σελεσάο και τη Βενεζουέλα, ένας οπαδός του πέταξε ένα κουτί ποπ κορν!

Ο επιθετικός της Αλ Χιλάλ, σύμφωνα με τον Βραζιλιάνο δημοσιογράφο Χοσέ Κάρλος Αραούχο, έδωσε εντολή στον Πρόεδρο της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Βραζιλίας, να μην επιτρέψει πλέον τα παιχνίδια στην Κουιάμπα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο «Νέι» και ο επικεφαλής της Ομοσπονδίας διασταυρώθηκαν στο τούνελ μετά τον αγώνα, λίγες στιγμές αφότου χτυπήθηκε από τα ποπ κορν και ότι εξαπέλυσε λεκτική επίθεση. Τότε φέρεται να απείλησε να μην ταξιδέψει για το παιχνίδι της Τετάρτης, αν και δεν είναι σαφές αν θα τηρήσει τα λόγια του.

Η Βραζιλία αγώνεται τώρα στον όμιλο αφού έχασε βαθμούς απέναντι σε μια ομάδα που θα περίμεναν να νικήσουν στο δρόμο για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026. Η Βενεζουέλα έχει μια νίκη και μία ήττα από τους δύο πρώτους αγώνες της, ενώ η Βραζιλία είχε κερδίσει και τους δύο πρώτους αγώνες της, κόντρα στη Βολιβία και το Περού,. Ακολουθούν δύσκολες αναμετρήσεις με την Ουρουγουάη, την Κολομβία και την Αργεντινή και βρίσκονται σε κρίση εκτός γηπέδου για το μέλλον του Νεϊμάρ.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα