Εθνική Ελλάδος: Εκατοντάδες βεγγαλικά και... επιχείρηση αϋπνίας έξω από το ξενοδοχείο στη Τιφλίδα!

Η Εθνική Ελλάδος

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta, λίγο μετά στις δύο τα ξημερώματα στη Τιφλίδα, οι Γεωργιανοί έκαναν την νύχτα μέρα έξω από το ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει η Εθνική Ελλάδος.

Η Εθνική Ελλάδος αντιμετωπίζει απόψε(19:00, Alpha) την Γεωργία στη Τιφλίδα στον μεγάλο τελικό για μια θέση στο Euro2024 και οι γηπεδούχοι της αναμέτρησης αντιμετωπίζουν αυτό το παιχνίδι ως το πιο σπουδαίο της ποδοσφαιρικής τους ιστορίας.

Oι Γεωργιανοί ζουν και αναπνέουν για τον αγώνα με την γαλανόλευκη και αυτό οδήγησε μια μικρή μειοψηφία-ίσως και με την ανοχή της αστυνομίας- να ξεφύγει από τα όρια τα ξημερώματα της Τρίτης έξω από το ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta, λίγα μετά τις δύο τα ξημερώματα τοπική ώρα, φίλαθλοι της Γεωργίας πυροδότησαν εκατοντάδες βεγγαλικά με σκοπό να κάνουν την νύχτα μέρα, να δημιουργήσουν μεγάλο θόρυβο και να διαταράξουν την ηρεμία της ελληνικής αποστολής.

Για κάμποσα λεπτά ο θόρυβος ήταν μεγάλος και όπως ήταν λογικό σήκωσε από τα κρεβάτια αρκετά μέλη του συνόλου του Γκουστάβο Πογιέτ.

H συγκεκριμένη πρακτική δεν είναι κάτι σπάνιο, την έχουμε συναντήσει κι άλλες φορές στο πρόσφατο παρελθόν σε αντίστοιχες περιπτώσεις όσο... παλιομοδίτικη και αν μοιάζει.

@Photo credits: INTIME
 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα