Κ19 Πορτογαλία - Ελλάδα 2-1: Ο Βαρέλα έβαλε το νικητήριο γκολ, αλλά δεν πανηγύρισε (vid)

Ο Βαρέλα σκόραρε το νικητήριο γκολ κόντρα στην Ελλάδα, αλλά δεν πανηγύρισε (vid)

bet365

Ο Γκουστάβο Βαρέλα χάρισε τη νίκη στην Πορτογαλία κόντρα στην Ελλάδα σκοράροντας στο 89ο λεπτό, όμως δεν πανηγύρισε το γκολ που σημείωσε δείχνοντας σεβασμό στην χώρα που πέρασε σημαντικό χρόνο της ζωής του.

Ο Γκουστάβο Βαρέλα μπορεί με το γκολ του στο 89ο λεπτό, με το οποίο έδωσε προβάδισμα στην Κ19 της Πορτογαλίας και τελικά την οδήγησε στη νίκη, να χάρισε στιγμές χαράς σε συμπαίκτες και τεχνικό επιτελείο, όμως ο ίδιος διατηρήσε την ψυχραιμία και δεν πανηγύρισε θέλοντας να δείξει τον σεβασμό του στην Ελλάδα.

Κι αυτό σ' ένα παιχνίδι για τον elite round (προκριματικά του Euro U19), όπου εκείνος έκανε την παρθενική του συμμετοχή με την ομάδα μπαίνοντας ως αλλαγή στο 85ο λεπτό στην θέση του Εσούγκο, δηλαδή τέσσερα μόλις λεπτά πριν σκοράρει.

Ο 19χρονος Πορτογάλος επέδειξε την συμπεριφορά αυτή λόγω του ιδιαίτερου δεσμού που τον συνδέει με την χώρα μας. Βλέπετε ο Γκουστάβο, είναι γιός του πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, Φερνάντο Βαρέλα και το καλοκαίρι του 2016 ήρθε στην ομάδα του «δικεφάλου του βορρά» μαζί με τον πατέρα του.

Ο πρώτος ως ελεύθερος από την Στεάουα Βουκουρεστίου και ο δεύτερος με τους «ασπρόμαυρους» να πληρώνουν τροφεία ύψους 100 χιλ. ευρώ στην Σπόρτινγκ. Οι δυό τους έμειναν στην χώρα έξι ολόκληρα χρόνια και αποχώρησαν το καλοκαίρι του 2022, ο Φερνάντο για την Κάσα Πία ως ελεύθερος και ο Γκουστάβο για την Κ19 της Μπενφίκα.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα