Πότε και με ποιον παίζει η Εθνική Ελλάδας αν περάσει το Καζακστάν

Πότε και με ποιον παίζει η Εθνική Ελλάδας αν περάσει το Καζακστάν

Newsroom
Πότε και με ποιον παίζει η Εθνική Ελλάδας αν περάσει το Καζακστάν

bet365

Η Εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει την Πέμπτη (21/03) το Καζακστάν στην "Opap Arena", σε μονό αγώνα, αναζητώντας το πρώτο βήμα για την πρόκρισή της στην τελική φάση του Euro 2024 στη Γερμανία.

Η αναμέτρηση της Εθνικής με το Καζακστάν έχει το χαρακτήρα ημιτελικού. Όχι με φόντο κάποιο τρόπαιο, αλλά για την επιστροφή της «γαλανόλευκης» σε μια μεγάλη διοργάνωση: Στο Euro 2024 της Γερμανίας. Η Ελλάδα έχει τη δυνατότητα μέσω των play off να κάνει πραγματικότητα τον στόχο της και ο Γκουστάβο Πογιέτ ξεκίνησε την προετοιμασία για την πρώτη μεγάλη αναμέτρηση, η οποία θα διεξαχθεί επί ελληνικού εδάφους.

Θυμίζουμε ότι οι διεθνείς που συγκροτούν την αποστολή τού αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος είναι οι εξής: Αθανασιάδης, Πασχαλάκης, Διούδης, Βλαχοδήμος, Χατζηδιάκος, Κουλιεράκης, Μαυροπάνος, Ρέτσος, Τζαβέλλας, Μπάλντοκ, Ρότα, Σάλιακας, Τσιμίκας, Μπακασέτας, Μπουχαλάκης, Κουρμπέλης, Μάνταλος, Σιώπης, Ζέκα, Χατζηγιοβάνης, Κωνσταντέλιας, Μασούρας, Πέλκας, Τζόλης, Γιακουμάκης, Ιωαννίδης και Παυλίδης.

Πού και πότε παίζει η Εθνική αν περάσει το Καζακστάν;

Σε περίπτωση που η Ελλάδα πετύχει το στόχο της και πάρει τη νίκη απέναντι στη Καζακστάν την Πέμπτη, τότε θα αντιμετωπίσει τον νικητή της αναμέτρησης Λουξεμβούργο-Γεωργία, με τον αγώνα να διεξάγεται την Πέμπτη, αλλά νωρίτερα χρονικά από το ματς της Ελλάδας, καθώς η σέντρα του έχει οριστεί για τις 19:00. Μεγάλο φαβορί, φυσικά, υπάρχει κι αυτό δεν είναι άλλο από τη Γεωργία. Η ομάδα του Βίλι Σανιόλ, στην οποία ξεχωρίζει ο Κβίτσα Κβαρατσχέλια που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ματς με το Λουξεμβούργο, ζει το δικό της όνειρο της συμμετοχής στο Euro 2024 και όλη η χώρα ζει και αναπνέει για τα ματς αυτά.

Η Γεωργία, λοιπόν, είναι το μεγάλο φαβορί για τον «τελικό» της Ελλάδας, εφόσον φυσικά περάσει το Καζακστάν. Η επόμενη αναμέτρηση της «γαλανόλευκης» θα διεξαχθεί την Τρίτη, 26 Μαρτίου, με πιθανότερο προορισμό την Τιφλίδα. Εκτός αν κάνει την έκπληξη το Λουξεμβούργο, που έκλεισε τις υποχρεώσεις του στα προκριματικά του Euro με δύο νίκες: Επικράτησε 4-1 της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης και 0-1 του Λιχτενστάιν.

@Photo credits: INTIME
 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα