Σάουθγκεϊτ για την κακή εμφάνιση της Αγγλίας: «Ξέραμε ότι μπορούσαμε να νικήσουμε τη Μάλτα στο ρελαντί»

Σάουθγκεϊτ για την κακή εμφάνιση της Αγγλίας: «Ξέραμε ότι μπορούσαμε να νικήσουμε τη Μάλτα στο ρελαντί»

bet365

Η Αγγλία προβλημάτισε με την απόδοσή της στη νίκη κόντρα στη Μάλτα, ωστόσο ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ «δικαιολόγησε» τους ποδοσφαιριστές του.

Δίχως να... ανάψει τις μηχανές της, η Αγγλία επικράτησε 2-0 σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά ματς της Μάλτας στο «Γουέμπλεϊ» για τα προκριματικά του Euro 2024. Τα Τρία Λιοντάρια πάντως προβλημάτισαν πάρα πολύ με την εμφάνισή τους και σήκωσαν την... καθιερωμένη γκρίνια του Νησιού για την εθνική. Χαρακτηριστικό είναι πως τελείωσαν το πρώτο μέρος χωρίς τελική, ενώ η πρώτη πραγματικά καλή τους ευκαιρία ήρθε στο 75ο λεπτό, όταν ο Κέιν διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Ο Γκάρεθ Σάoυθγκεϊτ πάντως, προστάτευσε σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι τους παίκτες και την ομάδα του.

«Δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι και ήταν δύσκολο να παίξουμε καλύτερα μετά. Δεν ήμασταν αυτοί που θα έπρεπε αλλά νικήσαμε. Δεν θα επιπλήξω τους παίκτες μου για αυτό, έχουν παίξει τόσα παιχνίδια. Βάλαμε το πρώτο γκολ από το τίποτα (σ.σ αυτογκόλ του Πέπε) αλλά η ποιότητα δεν ήταν στο συνηθισμένο επίπεδο.

Νομίζω ήταν μια από αυτές τις μέρες που ξέραμε πως μπορούσαμε να νικήσουμε στο ρελαντί και δεν πιέσαμε παραπάνω τους εαυτούς μας», ανέφερε ο κόουτς των Τριών Λιονταριών.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα