Λίντελοφ: «Το γήπεδο ήταν το πιο ασφαλές μέρος»

Λίντελοφ: «Το γήπεδο ήταν το πιο ασφαλές μέρος»

bet365

Ο Βίκτορ Λίντελοφ και ο Γιάν Άντερσον παραχώρησαν αποκαλυπτικές δηλώσεις αμέσως μετά τη διακοπή του αγώνα της Σουηδίας με το Βέλγιο, στις Βρυξέλλες.

Ο ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Βίκτορ Λίντελοφ, είναι ο αρχηγός της εθνικής ομάδας της Σουηδίας και έπαιξε καταλυτικό ρόλο στη διακοπή του αγώνα απέναντι στο Βέλγιο.

Αμέσως μετά την απόφαση της ματαίωσης του αγώνα δήλωσε: «Ως αρχηγός, πήρα την πρωτοβουλία να φύγουμε. Μίλησα πρώτα με τους συμπαίκτες μου, μετά με τους Βέλγους και γρήγορα υπήρξε συναίνεση για να διακοπεί ο αγώνας. Το πιο σημαντικό είναι ότι οι Σουηδοί είναι πλέον ασφαλείς. Είναι τρομακτικό να κινδυνεύεις επειδή φοράς τα σουηδικά χρώματα. Τι πρέπει να γίνει μετά; Το Βέλγιο έχει ήδη προκριθεί, πρέπει να παίξουμε ακόμα; Αισθάνομαι ασφαλής εδώ, πρέπει να πω ότι το γήπεδο ήταν το πιο ασφαλές μέρος».

Ο προπονητής της εθνικής Σουηδίας, Γιάν Άντερσον, δήλωσε από τη μεριά του: «Η οικογένειά μου ανησυχεί. Στην ανάπαυλα έμαθα αυτή την τρελή πληροφορία, αναρωτιέμαι πού πάει ο κόσμος. Τότε αποφασίσαμε να μην παίξουμε. Δεν έχει σημασία αν ο αγώνας θα γίνει αργότερα. Είμαστε όλοι πολύ λυπημένοι, υπάρχουν δάκρυα στα μάτια μας. Θα ήθελα να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου στους συγγενείς των θυμάτων. Η οικογένειά μου ανησυχεί».

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα