Εθνική Ελλάδος: Ο Βλαχοδήμος μετρά 2/3 αποκρούσεις πέναλτι στον όμιλο (vids)

Εθνική Ελλάδος: Ο Βλαχοδήμος μετρά 2/3 αποκρούσεις πέναλτι στον όμιλο (vids)

Newsroom
vlachodimos

bet365

Ο Βλαχοδήμος «νίκησε» τον Βέγκχορστ από τα 11 βήματα και κάτι ανάλογο συνέβη και με τον Μπαπέ που όμως... βρήκε και δεύτερη ευκαιρία εναντίον του.

Χωρίς σκορ έληξε το πρώτο ημίχρονο του αγώνα της Εθνικής μας με την αντίστοιχη της Ολλανδίας στη Νέα Φιλαδέλφεια, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του EURO της Γερμανίας.

Εκ των βασικών λόγων που συνέβη αυτό ήταν η εμφάνιση του Βλαχοδήμου, καθώς ο Ελληνας πορτιέρε απέκρουσε, μεταξύ άλλων, το πέναλτι που εκτέλεσε ο Βέγκχορστ στο 28'.

Αυτή ήταν ουσιαστικά η 3η φορά στον όμιλο όπου ο 29χρονος γκολκίπερ είδε κάποιον αντίπαλό του να τοποθετεί την μπάλα στην άσπρη βούλα απέναντί του και μόνο σε μία «νικήθηκε».

Βλέπετε προηγήθηκαν οι δύο εκτελέσεις του Μπαμπέ στο Παρίσι, όπου στις 19 Ιουνίου η Γαλλία επικράτησε 1-0 της «γαλανόλευκης» χάρις σε πέναλτι/γκολ του 25χρονου επιθετικού από τα 11 βήματα, που πάντως «χρειάστηκε» να τη χτυπήσει δις!

Αρχικά ο τερματοφύλακας της Νότιγχαμ Φόρεστ του είπε «όχι» αλλά ο ρέφερι υπέδειξε επανάληψη επειδή ο Μαυροπάνος μπήκε νωρίτερα στην περιοχή και έτσι ο σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν κατάφερε να βρει δίχτυα.

@Photo credits: eurokinissi
 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα