Ελλάδα: Βασικοί με Ιρλανδία οι Ρέτσος, Κουρμπέλης και Πέλκας

Ο Γιακουμάκης

bet365

Η 11άδα της Εθνικής μας ομάδας για τον αγώνα με την Ιρλανδία έγινε ήδη γνωστή με τους Ρέτσο, Κουρμπέλη αλλά και Πέλκα να χρίζονται βασικοί.

Ο Γκουστάβο Πογέτ πήρε τις αποφάσεις του σχετικά με την Εθνική μας ομάδα και ανακοίνωσε τις επιλογές του για την 11άδα της. Κάποια μεγάλη έκπληξη δεν έχει το αρχικό του σχήμα εκτός απ' ότι ξεκινά τον Κουρμπέλη ίσως. Η Ελλάδα ως γνωστόν αντιμετωπίζει την Ιρλανδία εκτός έδρας το βράδυ της Παρασκευής (21.45).

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Βλαχοδήμος και στην άμυνα οι Τσιμίκας, Ρέτσος, Μαυροπάνος και Ρότα. Στο κέντρο θα είναι οι Κουρμπέλης, Μάνταλος και Μπακασέτας και μπροστά οι Πέλκας, Μασούρας και Γιακουμάκης. Ουσιαστικά δηλαδή σε επίπεδο προσώπων σε αυτήν την 11άδα τα ονόματα που ξεχωρίζουν είναι των Ρέτσου, Πέλκα και Κουρμπέλη και βέβαια μένει να φανεί στο γήπεδο εάν ο Μάνταλος θα κινείται στο κέντρο, όπως τον δοκίμαζε ο έμπειρος κόουτς.

Ελλάδα

Στον πάγκο της Ελλάδας (όπου δεν είναι το όνομα του Κωνσταντέλια) είναι οι: Πασχαλάκης, Διούδης, Κουλιεράκης, Μπουχαλάκης, Ιωαννίδης, Παυλίδης, Φούντας, Χατζηγιοβάννης, Αλεξανδρόπουλος, Σάλιακας, Γιαννούλης και Σιώπης.

@Photo credits: eurokinissi
 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα