Ελλάδα: Με μοναδικό στόχο τη νίκη κόντρα στην Ιρλανδία για να μείνει ζωντανή στην κούρσα της 2ης θέσης (vids)

Newsroom
Ελλάδα

bet365

Μπαίνουμε στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση των προκριματικών του EURO και η Ελλάδα φιλοξενείται από την Ιρλανδία (21:45, Novasports Prime/Alpha) με μοναδικό στόχο τη νίκη.

Τρεις στροφές έμειναν ακόμα για την ολοκλήρωση των προκριματικών του EURO 2024 και ήδη ξεκαθαρίζει το τοπίο για τις χώρες που θα βρεθούν στα τελικά της διοργάνωσης.

Ανάμεσα σε αυτές που διεκδικούν μία θέση είναι και η Ελλάδα, η οποία στοχεύει στη 2η θέση του γκρουπ και για να παραμείνει ζωντανή, πρέπει να περάσει από την Ιρλανδία.

Η χώρα μας φιλοξενείται στο Δουβλίνο (21:45, Novasports Prime/Alpha) και αναζητά μόνο τη νίκη προκειμένου να υποδεχθεί την Ολλανδία την επόμενη αγωνιστική και να τα παίξει όλα για… όλα.

Στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων, στην OPAP Arena, η Ελλάδα είχε επικρατήσει με 2-1, έχοντας μία εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στους Ιρλανδούς.

Ο Γκουστάβο Πογιέτ είδε τον Χατζηδιάκο να τίθεται νοκ-άουτ με θλάση, με αποτέλεσμα να πάρει στην αποστολή εκτάκτως τον στόπερ της Κάρντιφ, Γούτα. Από εκεί και πέρα, ο έμπειρος τεχνικός έχει όλα τα του όπλα.

Θυμίζουμε την αποστολή: Σωκράτης Διούδης, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, Κωνσταντίνος Μαυροπάνος, Παναγιώτης Ρέτσος, Γιώργος Τζαβέλλας, Δημήτρης Γιαννούλης, Λάζαρος Ρότα, Μανώλης Σάλιακας, Κώστας Τσιμίκας, Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, Τάσος Μπακασέτας, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Κώστας Γαλανόπουλος, Δημήτρης Κουρμπέλης, Πέτρος Μάνταλος, Μανώλης Σιώπης, Τάσος Χατζηγιοβάνης, Γιάννης Κωνσταντέλιας, Γιώργος Μασούρας, Δημήτρης Πέλκας, Ταξιάρχης Φούντας, Γιώργος Γιακουμάκης, Φώτης Ιωαννίδης, Βαγγέλης Παυλίδης, Δημήτρης Γούτας.

Πρόγραμμα:

Ιρλανδία-Ελλάδα (21:45)

Ολλανδία-Γαλλία (21:45)

Βαθμολογία:

1. Γαλλία 15β.

2. Ολλανδία 9β.

3. Ελλάδα .

4. Ιρλανδία 3β.

5. Γιβραλτάρ 0β.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα