Πογιέτ: «Είμαστε ακόμα στην κούρσα για το EURO και θα συνεχίσουμε να τρέχουμε»

Newsroom
μαύρο

bet365

Ο Γκουστάβο Πογιέτ αναφέρθηκε στο παιχνίδι κόντρα στην Ιρλανδία και το πόσο σημαντικό είναι ενόψει της τελικής ευθείας των προκριματικών του EURO.

Η Ελλάδα φιλοξενείται από την Ιρλανδία και έχει ως μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τη διατηρήσει ζωντανή στη μάχη για την 2η θέση των προκριματικών του EURO.

Ο Γκουστάβο Πογιέτ αναφέρθηκε στη συνέντευξη Τύπου για το συγκεκριμένο παιχνίδι, τονίζοντας το πόσο σημαντικό είναι ενόψει της τελικής ευθείας.

Αναλυτικά:

Πόσο κοντά είναι το EURO: «Είμαστε ρεαλιστές, γνωρίζουμε τη θέση μας στον όμιλο. Θυμάμαι την αντίδραση μου όταν έμαθα τον όμιλο. Ήταν δύσκολο και ευτυχώς έχουμε τη δυνατότητα των μπαράζ. Είμαστε ακόμα στην κούρσα θα συνεχίσουμε να τρέχουμε. Δεν έχουμε δικαιολογίες για αύριο, θέλουμε τη νίκη. Θέλουμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας και να νικήσουμε»

Για αν σκέφτεται να αλλάξει τον τρόπο παιχνιδιού: «Όσον αφορά τους επιθετικούς, προσπάθησα να δω τι κάνουν διαφορετικά στις ομάδες τους και σκοράρουν. Προσπαθούμε να βρούμε τη λύση. Τώρα με τους αμυντικούς έχουμε αρκετές ιδέες αλλά σε μεγάλο ποσοστό δεν θα αλλάξει τη διάταξη της ομάδας. Μην είμαστε δραματικοί, θα το δούμε αύριο»

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα