Τσέλσι: Έρχεται «ψαλίδι» στους μισθούς των παικτών της αν δεν βγει στο Champions League

Τσέλσι: Έρχεται «ψαλίδι» στους μισθούς των παικτών της αν δεν βγει στο Champions League

enzo_chelsea_sad

bet365

Σκληρές θα είναι οι επιπτώσεις για τους παίκτες της Τσέλσι σε περίπτωση που οι Μπλε δεν πάρουντο εισιτήριο για το επόμενο Champions League, καθώς θα υποστούν περικοπή της τάξης του 30% στους μισθούς τους.

Η δεύτερη ήττα 2-0 από τη Ρεάλ Μαδρίτης σήμανε το τέλος της φετινής ευρωπαϊκής πορείας της Τσέλσι, ωστόσο το σοβαρότερο ζήτημα είναι πως οι Μπλε φαίνεται να χρειάζονται ένα θαύμα για να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στο Champions League της επόμενης σεζόν, όντας 17 βαθμούς μακριά από την τετράδα.

Η συγκεκριμένη αποτυχία ωστόσο δεν δείχνει πως θα... περάσει έτσι από τη διοίκηση των Λονδρέζων και τον Τοντ Μπόελι. Μάλιστα, με βάση την Daily Mail όσοι ήρθαν στον σύλλογο ή ανανέωσαν το συμβόλαιό τους από όταν ο Αμερικανός ανέλαβε τα ηνία, έχουν συμφωνήσει πως σε περίπτωση που η Τσέλσι δεν δώσει το «παρών» στο επόμενο Champions League θα δεχθούν να θυσιάσουν το 30% του μισθού τους.

Αυτό για παράδειγμα αφορά παίκτες όπως, οι Έντσο Φερνάντες, Μούντρικ, Στέρλινγκ και άλλοι αλλά, σχεδόν παράδοξα, δεν θα έχει ισχύ στους ποδοσφαιριστές που είχαν υπογράψει συμβόλαιο κατά τη θητεία του Ρόμαν Αμπράμοβιτς στην Τσέλσι.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα