Κράσνονταρ: Οι οπαδοί ζητούν την επιστροφή του Βλάνταν Ίβιτς

Newsroom
Ο Βλάνταν Ιβιτς

bet365

Ο Βλάνταν Ίβιτς αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Κράσνονταρ, ωστοσο οι οπαδοί της ρωσικής ομάδας ζητούν από τον Σεργκέι Γκαλίτσκι να ανακαλέσει την απόφασή του.

Σχεδόν απρόσμενα κι απ’ το… πουθενά η Κράσνονταρ το πρωί της περασμένης Τετάρτης (13/3) με επίσημη ανακοίνωσή της γνωστοποίησε τη λύση της συνεργασίας με τον Βλάνταν Ίβιτς.

Η επιστροφή στη δράση δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή για την ομάδα από τον ρωσικό νότο, που βρέθηκε για πρώτη φορά από το ξεκίνημα της σεζόν κάτω από την πρώτη θέση. Η Κράσνονταρ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Ρούμπιν Καζάν στην έδρα της και γνώρισε την ήττα με 2-1 εκτός έδρας από την Ροστόφ, ενώ στο κύπελλο ηττήθηκε με 2-0 από την Κίμκι και αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Κάπως έτσι ο 46χρονος Σέρβος πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ βρέθηκε στην πόρτα της εξόδου παρότι η Κράσνονταρ υπό τις οδηγίες του είχε πετύχει τα καλύτερα αποτελέσματα στην ιστορία της και βρισκόταν μόλις ένα βαθμό πίσω από την πρώτη θέση.

Οι οπαδοί της ρωσικής ομάδας αντέδρασαν και με μηνύματα προς τον ιδιοκτήτη, Σεργκέι Γκαλίτσκι, ζητάνε την επιστροφή του Ίβιτς στον πάγκο του συλλόγου. «Χωρίς τον Ίβιτς πιθανότατα θα πέσουμε στην 5η θέση ή και πιο κάτω», αναφέρει ένα χαρακτηριστικό μήνυμα.

Με τον Αντρέι Ταλαλάεβ της Κίμκι να είναι προ των πυλών της Κράσνονταρ, ο Σέρβος προπονητής έχει επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, την ίδια ώρα που δημοσιεύματα στη Ρωσία κάνουν λόγο για έντονο ενδιαφέρον της Σπαρτάκ Μόσχας.

@Photo credits: Official website fckrasnodar.ru
 

PREMIER LEAGUE ΡΩΣΙΑΣ Τελευταία Νέα