Ίβιτς: Υπογράφει «χρυσό» συμβόλαιο με την Κράσνονταρ και τον διαδέχεται στην Μακάμπι ο Γκαρθία

Newsroom
Ίβιτς: Υπογράφει «χρυσό» συμβόλαιο με την Κράσνονταρ και τον διαδέχεται στην Μακάμπι ο Γκαρθία

bet365

Ο Βλάνταν Ίβιτς αποδέχτηκε την τεράστια προσφορά της Κράσνονταρ και θα μετακομίσει στη Ρωσία. Επικρατέστερος διάδοχος του στη Μάκαμπι Τελ Αβίβ ο Όσκαρ Γκαρθία.

O Βλάνταν Ίβιτς το καλοκαίρι επέστρεψε στην Μακάμπι Τελ Αβίβ μετά από δύο χρόνια και υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2024, όμως αποχωρεί μετά από έξι μήνες, καθώς έχει στα χέρια του μια πρόταση που... δεν μπορεί να αρνηθεί.

Ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ αναμένεται να μετακομίσει άμεσα στη Ρωσία για λογαριασμό της Κράσνονταρ, η οποία του προσφέρει συμβόλαιο 2,5 χρόνων με ετήσιες απολαβές άνω των 1,5 εκατομμυρίων ευρώ. Το συνολικό ποσό με τα μπόνους και τις απολαβές των συνεργατών του θα ξεπεράσει τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο.

Πλέον απομένουν μόνο τα τυπικά για την ολοκλήρωση της συμφωνίας και η Μακάμπι Τελ Αβίβ προχωράει για την αντικατάσταση του με τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρθία, να είναι το φαβορί.

Ο Ισπανός τεχνικός απολύθηκε τον Οκτώβριο από τη γαλλική Ρεμς, ενώ πριν από ένα μήνα βίωσε την τραγική απώλεια της κόρης του, η οποία είχε χρόνιο πρόβλημα υγείας.

 

PREMIER LEAGUE ΡΩΣΙΑΣ Τελευταία Νέα