Φάρκε: Έφυγε από την Κράσνονταρ πριν καν κάτσει στον πάγκο της σε παιχνίδι!

Newsroom
Φάρκε: Έφυγε από την Κράσνονταρ πριν καν κάτσει στον πάγκο της σε παιχνίδι!

bet365

Ο πρώην προπονητής της Νόριτς των Γιαννούλη και Τζόλη, Ντάνιελ Φάρκε, αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία της Κράσνονταρ πριν προλάβει να την κοουτσάρει σε επίσημο παιχνίδι.

Ο Ντάνιελ Φάρκε αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Κράσνονταρ, αφού πριν λίγο έγινε γνωστή η κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου του με τον ρωσικό σύλλογο. Ο Γερμανός προπονητής είχε απολυθεί από τη Νόριτς των Γιαννούλη και Τζόλη τον περασμένο Νοέμβριο, «πληρώνοντας» το κακό ξεκίνημα των «καναρινιών» στην Premier League, και είχε βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του στις παρυφές του Καυκάσου.

Η συνεργασία του με την Κράσνονταρ εκκίνησε στις 13 Ιανουαρίου, όμως δεν έμελλε να μακροημερεύσει αφού ο ίδιος μαζί με ολόκληρο το επιτελείο του αποχώρησαν από την Ρωσία ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τις εξελίξεις στην Ουκρανία, χωρίς μάλιστα να προλάβει να κοουτσάρει τη νέα του ομάδα σε επίσημο παιχνίδι.

Η Κράσνονταρ θα αντιμετώπιζε την Λοκομοτίβ Μόσχας στις 27 Φεβρουαρίου στην πρώτη αγωνιστική μετά την χειμερινή διακοπή του πρωταθλήματος, όμως οι αγώνες της ρωσικής Premier League αναβλήθηκαν λόγω της πολεμικής κατάστασης.

Ο ίδιος ο Φάρκε δήλωσε μεταξύ άλλων στο γερμανικό «Κicker»:

«Η τωρινή κατάσταση σε συνδυασμό με τις παραινέσεις των οικογενειών και των φίλων μας να επιστρέψουμε στη Γερμανία μας οδήγησε σε αυτή την απόφαση. Ήταν εξαιρετικά δύσκολο για εμάς γιατί όλοι στο σύλλογο μας υποδέχθηκαν με μεγάλη θέρμη από την πρώτη ημέρα, και δημιουργήσαμε ένα πολύ όμορφο κλίμα στα αποδυτήρια σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Δυστυχώς όμως, οι τρέχουσες εξελίξεις καθώς και η αναβολή επ' αόριστον κάθε αθλητικής δραστηριότητας στην χώρα δεν μας άφησαν άλλα περιθώρια».

 

PREMIER LEAGUE ΡΩΣΙΑΣ Τελευταία Νέα