Ουράβα Ρεντ Ντάιαμοντς - Αλ Αχλί LIVE: Πού θα δείτε τον αγώνα σήμερα σε live streaming

Newsroom
Ουράβα Ρεντ Ντάιαμοντς - Αλ Αχλί LIVE: Πού θα δείτε τον αγώνα σήμερα σε live streaming
Δείτε live τον μικρό τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων 2023 ανάμεσα στη Ουράβα Ρεντ Ντάιαμοντς και την Αλ Αχλί στο gazzetta.gr.

Ο μικρός τελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων 2023 γίνεται σήμερα, όπου και οι Ουράβα Ρεντ Ντάιαμοντς και Αλ Αχλί κοντράρονται στην Τζέντα, για το χάλκινο μετάλλιο της διοργάνωσης.

Live streaming: Ουράβα Ρεντ Ντάιαμοντς - Αλ Αχλί

Εσείς έχετε την δυνατότητα να παρακολουθήσετε ζωντανά κι αποκλειστικά την αναμέτρηση με ελληνική μετάδοση μέσω του gazzetta.gr, που έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα μετάδοσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων 2023, σε συνεργασία με τη Novibet.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή: μπαίνετε στη σελίδα της ζωντανής μετάδοσης και από εκεί μεταφέρεστε στη σελίδα της Novibet, όπου χρησιμοποιώντας το username και το password σας, θα πάρετε τον κωδικό μετάδοσης κι αυτός θα σας ξεκλειδώσει το stream. Σε περίπτωση που δεν είστε μέλος της Novibet, μπορείτε να δημιουργήσετε εύκολα και απλά έναν λογαριασμό.

Ραντεβού στις 16:30 στο gazzetta.gr για τον μικρό τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων 2023 ανάμεσα στη Ουράβα Ρεντ Ντάιαμοντς και την Αλ Αχλί.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΥΛΛΟΓΩΝ Τελευταία Νέα