Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων: Στον τελικό η Φλουμινένσε, 2-0 την Αλ Αχλί με πρωταγωνιστή Μαρσέλο

Βασίλης Μπαλατσός
Μαρσέλο

bet365

Η κάτοχος του Copa Libertadores, Φλουμινένσε, υπέταξε την Αλ Χιλάλ με 2-0 και έκλεισε τη θέση της για τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων. Πρωταγωνιστής ο Μαρσέλο, ο οποίος κέρδισε το πέναλτι για το 1-0.

Η Φλουμινένσε είναι η πρώτη φιναλίστ του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων! Η κάτοχος του Copa Libertadores επικράτησε της Αλ Χιλάλ με 2-0 στον πρώτο ημιτελικό του τουρνουά, στην Τζέντα και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό. Το δεύτερο εισιτήριο θα διεκδικήσουν την Τρίτη (19/12) στις 20:00 η Ουράβα και η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Μάντσεστερ Σίτι, σε ακόμα ένα μεγάλο ματς που θα παρακολουθήσετε από το Gazzetta.

Οι Αιγύπτιοι στα προημιτελικά έκαναν την έκπληξη και άφησαν εκτός την Αλ Χιλάλ των Μπενζεμά, Καντέ και Φαμπίνιο αλλά δεν μπόρεσαν να κάνουν την υπέρβαση και κόντρα στους Βραζιλιάνους. Στο πρώτο μέρος ο Αρίας σημάδεψε το δοκάρι δις, στο 9' και στο 25'.

O Μαρσέλο ήταν ο ποδοσφαιριστής που ξεκλείδωσε το ματς. Ο θρύλος της Ρεάλ Μαδρίτης που πέρυσι ήταν στο πρώτο μισό της σεζόν στον Ολυμπιακό στο 67' πάτησε περιοχή, «άδειασε» τον Τούα, ο οποίος τον ανέτρεψε. Ο Αρίας ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι και άνοιξε το σκορ.

Ο Τάου είχε την την ευκαιρία να εξιλεωθεί στο 73' αλλά ο Φάμπιο απέκρουσε την κεφαλιά του. Ο Τζον Κένεντι πέρασε στον ημιτελικό στο 79' και ήταν αυτός που «τελείωσε» τον ημιτελικό. H Φλού έσπασε το πρέσινγκ της Αλ Αχλί με φανταστική κυκλοφορία, ο Μαρτινέλι πέρασε την μπάλα στον Βραζιλιάνο φορ, ο οποίος με πλασέ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Ο τελικός θα λάβει χώρα την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου και φυσικά μπορείτε να τον παρακολουθήσετε - όπως και τα άλλα ματς - ζωντανά από το Gazzetta.

Προημιτελικά

Λεόν - Ουράβα 0-1
Αλ Αχλί - Αλ Ιτιχάντ 3-1

Ημιτελικά

Φλουμινένσε - Αλ Αχλί 2-0
Ουράβα - Μάντσεστερ Σίτι, King Abdullah Sports City (19/12, 20:00)

Μικρός τελικός

Αλ Αχλί - Ουράβα / Μάντσεστερ Σίτι, Prince Abdulahh Al-Faisal (22/12, 16:30) -

Τελικός

Φλουμινένσε - Ουράβα / Μάντσεστερ Σίτι, King Abdullah Sports City (22/12, 20:00)

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΥΛΛΟΓΩΝ Τελευταία Νέα