ΠΑΟΚ: Χωρίς Αουγκούστο, Κουλιεράκη, Τάισον, Ολιβέιρα, αλλά με Ελ Καντουρί και Τσαούση στη Λαμία

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Χωρίς Αουγκούστο, Κουλιεράκη, Τάισον, Ολιβέιρα, αλλά με Ελ Καντουρί και Τσαούση στη Λαμία

bet365

Σημαντικές απουσίες προέκυψαν για τον ΠΑΟΚ ενόψει του πρώτου ημιτελικού του Novibet Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στη Λαμία. Για διαφορετικούς λόγους εκτός αποστολής έμειναν οι Αουγκούστο, Κουλιεράκη, Τάισον και Ολιβέιρα. Μέσα Ελ Καντουρί και Τσαούσης.

Τα ονόματα των Αουγκούστο, Κουλιεράκη, Τάισον και Ολιβέιρα προστέθηκαν στη λίστα των απόντων (Βιεϊρίνια, Λύρατζης, Κουαλιάτα, Κούρτιτς) για τον ΠΑΟΚ ενόψει του πρώτου ημιτελικού του Novibet Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τη Λαμία το απόγευμα της Τετάρτης (1/3) στο «Αθανάσιος Διάκος».

Οι Ντάγκλας Αουγκούστο και Κωνσταντίνος Κουλιεράκης έμειναν εκτός προπόνησης για λόγους αποφόρτισης και δεν θα ταξιδέψουν στη Λαμία. Εκτός αποστολής κι ο Τάισον που ένιωσε ενοχλήσεις στον δικέφαλο και θα υποβληθεί σε μαγνητική για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει.

Εκτός μάχης είναι κι ο Νέλσον Ολιβέιρα που έκανε θεραπεία, οι Αντρέ Βιεϊρίνια και Λευτέρης Λύρατζης που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ο Νίκολας Κουαλιάτα που έτρεξε κι ο Γιάσμιν Κούρτιτς που δούλεψε στο γυμναστήριο και την πισίνα.

Αντίθετα επιστρέφουν στην αποστολή του ΠΑΟΚ, μετά από πολύ καιρό, οι Ομάρ Ελ Καντουρί και Μάριος Τσαούσης.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι οι: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Μπαλωμένος, Σάστρε, Κεντζιόρα, Ίνγκασον, Κάργας, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Τσαούσης, Σβαμπ , Ντάντας, Φιλίπε Σοάρες, Ελ Καντουρί, Κωνσταντέλιας, Μπίσεσβαρ, Α.Ζίβκοβιτς, Ρικάρντο, Νάρεϊ, Μπράντον, Τζίμας.

@Photo credits: INTIME
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα