Ακαδημίες ΠΑΟΚ: Μετά τον Καναδά και στη Νέα Υόρκη

Ακαδημίες ΠΑΟΚ: Μετά τον Καναδά και στη Νέα Υόρκη

Ακαδημίες ΠΑΟΚ: Μετά τον Καναδά και στη Νέα Υόρκη

bet365

Επεκτείνεται το δίκτυο συνεργαζόμενων ακαδημιών του ΠΑΟΚ, καθώς μετά το Μόντρεαλ είναι στα σκαριά και η δημιουργία ασπρόμαυρου» πυρήνα στο Τορόντο και τη Νέα Υόρκη.

Ο Κυριάκος Αλεξανδρίδης βρέθηκε πρόσφατα σε Καναδά και ΗΠΑ προκειμένου να προχωρήσει τα θέματα που αφορούν την επέκταση των «ασπρόμαυρων» ακαδημιών στη Βόρειο Αμερική.

Ο εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, συνοδευόμενος από τον βετεράνο άσο της ομάδας, Αντώνη Μαυρέα, επισκέφτηκε το Μόντρεαλ,εκεί όπου, ήδη, λειτουργεί η συνεργαζόμενη ακαδημία στις εγκαταστάσεις της ακαδημίας Primera Soccer Academy.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του ο Κυριάκος Αλεξανδρίδης, ο οποίος επισκέφτηκε και τα σχολεία της ελληνικής κοινότητας της πόλης «Σωκράτης» και «Δημοσθένης».

Επόμενα βήματα των «ασπρόμαυρων» είναι η επέκταση στο Τορόντο του Καναδά και η λειτουργία ακαδημίας και στη Νέα Υόρκη, όπου υπάρχει εδώ και χρόνια ο δυναμικός σύνδεσμος φίλων ΠΑΟΚ, τον οποίο και επισκέφτηκαν οι δύο βετεράνοι ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου», ενώ πραγματοποιήθηκε επίσημης επίσκεψη στον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. Ελπιδοφόρο.

 

Τελευταία Νέα