Ντάλιτς: «Το VAR είναι καλό για το ποδόσφαιρο»

Gazzetta team
Ντάλιτς: «Το VAR είναι καλό για το ποδόσφαιρο»

bet365

Μπορεί η Κροατία να έχασε την κούπα, αλλά ο Ζλάτκο Ντάλιτς είπε στους παίκτες του να σηκώσουν κεφάλια και να είναι περήφανοι για την πορεία τους. Δεν έριξε ευθύνες στο... VAR!

«Αυτό που είχαμε στα προηγούμενα ματς, μια μικρή δόση τύχης, μας έλειψε σήμερα. Είπα στους παίκτες μου να σηκώσουν τα κεφάλια, να είναι περήφανοι γι αυτό που πέτυχαν. Καταφέραμε κάτι συγκλονιστικό και πρέπει να είμαστε χαρούμενοι» τόνισε ο Ντάλιτς και πρόσθεσε για την απόφαση του διαιτητή στη φάση του πέναλτι και το VAR «Δεν θα ήθελα να πω κάτι κακό. Ολα τελείωσαν... Μας επηρέασε αυτό το πέναλτι, που δεν ξέρω αν μπορεί να δοθεί σε τελικό Μουντιάλ. Σέβομαι την απόφαση του διαιτητή. Αυτό που είδε, αυτό και έπραξε. Οταν η απόφαση είναι υπέρ σου όλα καλά, όταν είναι εναντίον σου... Το VAR είναι καλό για το ποδόσφαιρο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα