Νίβες στο gazzetta.gr: «Είμαι σίγουρη πως θα κατακτήσουμε το Μουντιάλ» (pics)

Νίβες στο gazzetta.gr: «Είμαι σίγουρη πως θα κατακτήσουμε το Μουντιάλ» (pics)

Νίβες στο gazzetta.gr: «Είμαι σίγουρη πως θα κατακτήσουμε το Μουντιάλ» (pics)

bet365

Η Νίβες Σέλσιους, το πιο hot μοντέλο της Κροατίας καταθέτει στο gazzetta.gr τα προγνωστικά του για τον κυριακάτικο τελικό, ενώ αποκαλύπτει τι θα κάνει σε περίπτωση που η παρέα του Μόντριτς κατακτήσει το τρόπαιο.

Η... θεά από την Κροατία, Νίβες Σέλσιους θεωρείται μια από τις πιο επιβλητικές WAG's του κόσμου.

Αποτελεί πόλο έλξης του ανδρικού ενδιαφέροντος χάρη στην αυθεντική ομορφιά και την έμφυτη κομψότητά της. Οι χυμώδεις καμπύλες της , ξυπνούν τις πιο αμαρτωλές φαντασιώσεις.

Εκτός από μοντέλο, κάνει παράλληλα καριέρα ως τραγουδίστρια, συγγραφέας, αλλά και σχεδιάστρια μόδας.

Το γεγονός πως ανακηρύχθηκε από την Daily Mirror ως η πιο sexy WAG του Euro 2012 (ήταν παντρεμένη με τον πρώην παίκτη της ΑΕΚ Ντίνο Ντρπιτς), ξεπερνώντας τις Σακίρα και Ιρίνα Σάικ τα λέει όλα.

Η Νίβες Σέλσιες, από τις πιο πολυσυζητημένες προσωπικότητες στην Κροατία μίλησε στο gazzetta.gr για την εκπληκτική πορεία της Χρβάτσκα, τονίζοντας πως είχε προβλέψει την εκπληκτική παρουσία της ομάδας του Ζλάτκο Ντάλιτς στα γήπεδα της Ρωσίας.

«Για πρώτη φορά στη ζωή μου, πριν καν ξεκινήσει το Μουντιάλ είχα ένα προαίσθημα και έλεγα σε όλους πως η Κροατία θα αναδειχθεί Παγκόσμια πρωταθλήτρια. Το πίστευα και το πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε».

Ο Μόντριτς μπορεί να αποτελεί τον μπροστάρη της Κροατίας, ωστόσο άλλος είναι ο παίκτης που έχει εντυπωσιάσει τη Νίβες.

«Ο Μόντριτς είναι ξεχωριστός και κάνει απίθανα πράγματα όμως προσωπικά ο αγαπημένος μου παίκτης είναι ο Ρέμπιτς. Από Απολαμβάνω να τον παρακολουθώ εν δράσει. Είναι πολύ δυνατός στον αγωνιστικό χώρο».

Στο σημείο που έχει φτάσει η εθνική Κροατίας η κατάκτηση του Μουντιάλ αποτελεί μονόδρομο.

«Είμαι σίγουρη πως θα κατακτήσουμε το Μουντιάλ. Η ομάδα έχει δείξει τις δυνατότητες και είμαι πεπεισμένη πως θα κινήσουμε την Γαλλία στον τελικό».

Το σέξι μοντέλο έχοντας συνηθίσει να φοράει μόνο τα απαραίτητα κάνει την έκπληξη και υπόσχεται πως θα ντύνεται πιο ζεστά σε περίπτωση κατάκτησης της κούπας!

«Είπα στους θαυμαστές μου πως αν κατακτήσουμε το Μουντιάλ θα φορέσω πιο πολλά ρούχα από από ποτέ μέχρι το τέλος της χρονιάς (σ.σ.:γέλια). Αυτό για μένα θα είναι μια μεγάλη θυσία».

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα