O Ντάνι Άλβες συσπειρώνει και πωρώνει όλο το έθνος της Βραζιλίας (vid)

O Ντάνι Άλβες συσπειρώνει και πωρώνει όλο το έθνος της Βραζιλίας (vid)

Gazzetta team
O Ντάνι Άλβες συσπειρώνει και πωρώνει όλο το έθνος της Βραζιλίας (vid)

bet365

Ο Ντάνι Άλβες, που λόγω του τραυματισμού του, δεν είναι σ' αυτό το Μουντιάλ συσπειρώνει όλους τους συμπατριώτες του ενόψει της συνέχειας.

Η Βραζιλία είναι στην επόμενη φάση του Μουντιάλ και πλέον, εκτός από τις ικανότητες της ομάδας του Τίτε, χρειάζεται και πνεύμα ομόνοιας, συσπείρωσης και πίστης.

Πάνω σ' αυτό ο Ντάνι Άλβες λέει προς τους συμπατριώτες του:

«Το να είσαι περήφανος Βραζιλιάνος σημαίνει ότι εκπροσωπείσαι σωστά, ότι νιώθεις το συναίσθημα ενός ολόκληρου λαού να αποτυπώνεται σε μία ομάδα που μιλά την ίδια γλώσσα μαζί σου. Αυτοί οι παίκτες αγωνίζονται κάθε μέρα για το λαό μας και αισθάνομαι περήφανος για αυτούς. Μια ομάδα που απαρνείται τα πάντα για να υπερασπιστεί το όνειρο ενός ολόκληρου έθνους. Μια ομάδα που το μόνο που θέλει είναι να είμαστε ενωμένοι μια για πάντα προκειμένου να γίνουμε ένα ενωμένο έθνος. Ας γίνουμε λοιπόν ένα έθνος χωρίς εγωισμό, φθόνο, δυσαρέσκεια και δίχως να σκεφτόμαστε ότι τα πράγματα στη ζωή είναι εύκολα ή ότι δε βοηθάν καθόλου.

Συνάνθρωποί μου, ας γίνουμε ένα έθνος που θα μοιράζεται τις χαρές και τις λύπες. Να θυμάστε πάντα. Η δύναμη ενός έθνους βρίσκεται στην ενότητα των ανθρώπων του όποια και αν είναι η αιτία».

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα