Μίλερ: «Αν πούμε ποιος έφταιξε με το Μεξικό δεν θα μας δώσει νίκη στα επόμενα ματς»

Gazzetta team
Μίλερ: «Αν πούμε ποιος έφταιξε με το Μεξικό δεν θα μας δώσει νίκη στα επόμενα ματς»

bet365

Ο Τόμας Μίλερ δήλωσε ότι το ρίξιμο της ευθύνης σε κάποιους παίκτες δεν θα βοηθήσει την Γερμανία και τόνισε ότι αν βρεθεί στον πάγκο θα δείξει το ίδιο πάθος.

«Κάναμε κριτική στους εαυτούς μας μετά τον αγώνα με το Μεξικό και αναλύσαμε τι πήγε λάθος αλλά τώρα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Εχουμε δύο ακόμα ματς να παίξουμε στον όμιλο και η πίεση είναι τεράστια» είπε ο Γερμανός επιθετικός και συνέχισε. «Προσπαθούμε να βελτιωθούμε. Δεν έχει νόημα να πούμε ότι αυτός ή ο άλλος παίκτης έκαναν κάτι λάθος, αυτό δεν θα μας κάνει να νικήσουμε στα επόμενα ματς. Πρέπει όλοι μαζί να προσπαθήσουμε ενωμένοι». Οσον αφορά την πιθανότητα να βρεθεί στον πάγκο στον επόμενο αγώνα, ο Μίλερ σχολίασε. «Φυσικά και ένας παίκτης είναι απογοητευμένος όταν βρίσκεται στον πάγκο, όμως είναι κάτι πιθανό να συμβεί στον καθένα. Αν συμβεί σε μένα, θα δείξω το ίδιο πάθος και στήριξη στην ομάδα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα