Το νέο «Έβερεστ» του Ρονάλντο (pics)

Δημήτρης Ρούσσος
Το νέο «Έβερεστ» του Ρονάλντο (pics)

bet365

Με το γκολ του απέναντι στο Μαρόκο, ο Πορτογάλος «μύθος» του ποδοσφαίρου κατέκτησε άλλη μια κορυφή, ξεπερνώντας κάθε άλλο Ευρωπαίο παίκτη σε διεθνή γκολ στην ιστορία του αθλήματος.

Εδώ και πολλά χρόνια, στατιστικολόγοι, δημοσιογράφοι, αναλυτές και παντός είδους ασχολούμενοι με το ποδόσφαιρο ξεθάβουν ρεκόρ από το χρονοντούλαπο της ιστορίας, υπογραμμίζοντας τα κατορθώματα του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ακόμα και εν έτει 2018, μετά από Champions League, Χρυσές Μπάλες, EURO και Παγκόσμια Κύπελλα, ο «CR7» βρίσκει τον τρόπο να ξεχωρίζει και με τα γκολ του να συγκρίνεται με τους «θρύλους» του παρελθόντος, να υποσκελίζει τους σύγχρονούς του και να μεγαλώνει τον δικό του «μύθο».

Αυτό συμβαίνει και στο τρέχον Mundial και συνεχίζεται κόντρα στο Μαρόκο. Μετά το χατ-τρικ της πρεμιέρας απέναντι στην Ισπανία, όπου έγινε ο τρίτος στην ιστορία που σκοράρει σε 4 συνεχόμενες διοργανώσεις και 8 συνολικά, μαζί με τα EURO, απέναντι στο Μαρόκο έφτασε τα 85 με τη φανέλα της Πορτογαλίας.

Έτσι έγινε ο πρώτος στην ιστορία του αθλήματος με τον συγκεκριμένο αριθμό τερμάτων σε επίπεδο ευρωπαϊκών Εθνικών ομάδων!

Παράλληλα, είναι και ο μοναδικός Πορτογάλος μετά τον Χοσέ Τόρες και το μακρινό 1966 που σκοράρει με το δεξί, το αριστερό πόδι και το κεφάλι σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο.

Πλέον μένει να φανεί που θα «κλείσει» η συγκεκριμένη επίδοση, σε μια ξεχωριστή «κορυφή» για τον Πορτογάλο...

RECORD! Cristiano Ronaldo becomes Europe's all-time top international scorer with 85 goals pic.twitter.com/ulg92h1TKp

— UEFA Nations League (@UEFAEURO) 20 Ιουνίου 2018

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα