Συγκλονιστικός ο Μπεργκ τζούνιορ, κλαίει βλέποντας τον πατέρα του (vid)

Συγκλονιστικός ο Μπεργκ τζούνιορ, κλαίει βλέποντας τον πατέρα του (vid)

Συγκλονιστικός ο Μπεργκ τζούνιορ, κλαίει βλέποντας τον πατέρα του (vid)

Η πιο συγκινητική στιγμή του Μουντιάλ έως τώρα ανήκει στον Λιονέλ Μπεργκ, τον μικρό γιο του Μάρκους, ο οποίος μόλις είδε τον πατέρα του να μπαίνει στον αγώνα δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Απίστευτη στιγμή στον αγώνα της Σουηδίας με την Νότια Κορέα. Για την ακρίβεια η πιο συγκινητική στιγμή έως τώρα στο Μουντιάλ, με τον γιο του Μάρκους Μπεργκ να ξεσπά σε κλάματα βλέποντας τον πατέρα του Μάρκους να μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο.

Το βίντεο ανέβασε η γυναίκα του πρώην επιθετικού του Παναθηναϊκού αναφέροντας επίσης: «Βλέποντας τον Μπεργκ να εισέρχεται στο γήπεδο, τότε κοίταξα τον Λιονέλ και είδα τα δάκρυά του να πέφτουν κάτω από τα μάγουλά του. Το αγόρι μας, έβλεπε τον ήρωά του να μπαίνει στο γήπεδο... Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να περιγράψω πόσο περήφανοι είμαστε για σένα Μάρκους. Θα είσαι για πάντα ο ήρωάς μας».

 

This moment. Right there and then I was so emotional watching @marcusberg.9 entering the field, then I looked down at Leonel and saw tears falling slowly down his cheeks. Our boy, watching his hero entering the #worldcup stage. It was like everything froze, so beautiful and pure. This is the best way to describe how proud we are over you @marcusberg.9. You are and will always be our hero

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Josefine Ringblom Berg (@josieswall) στις

Best of internet