Πανζουρλισμός για Κασίγιας! (vid)

Πανζουρλισμός για Κασίγιας! (vid)

Θάνος Σαρρής
Πανζουρλισμός για Κασίγιας! (vid)

bet365

Ο Ίκερ Κασίγιας ήταν ο μεγάλος προσκεκλημένος στο forum του Football for Friendship στη Μόσχα και δεκάδες παιδιά έπεσαν πάνω του όταν αντιλήφθηκαν την παρουσία του! Δείτε το video.

Οι εργασίες του Football for Friendship, του μεγάλου ποδοσφαιρικού event που διεξήχθη στη Μόσχα υπό την αιγίδα της FIFA και της Gazprom με παιδιά από 211 χώρες, έκλεισαν στο πολύ εντυπωσιακό forum που έγινε στο Moskvarium. Το πολύ εντυπωσιακό ενυδρείο της Μόσχας κρύβει μέσα του ένα υπέροχο θέατρο με λίμνη, στο οποίο έγινε η τελική εκδήλωση του «Ποδοσφαίρου για τη φιλία», ανάμεσα σε σόου με φάλαινες, δελφίνια και θαλάσσιους ελέφαντες.

Καλεσμένος ήταν και ο Ίκερ Κασίγιας, ο οποίος όταν έγινε αντιληπτός από τα παιδιά... κυριολεκτικά καλύφθηκε από τους μικρούς που έπεσαν πάνω του για μια φωτογραφία και ένα αυτόγραφο, την στιγμή που όλες οι κάμερες είχαν στραφεί προς το μέρος του.

«Εδώ, σε αυτό το forum, υπάρχει παιδιά από 211 χώρες. Βλέπω ότι υπάρχει πολύ ποδόσφαιρο και αυτό αρέσει σε όλον τον κόσμο, ωστόσο αυτό επίσης δείχνει πώς το ποδόσφαιρο μπορεί να λειτουργήσει ως μια πλατφόρμα για κοινωνική αλλαγή, για έναν κόσμο περισσότερο ανοιχτό, ανεκτικό, που να περιλαμβάνει περισσότερους. Απολαύστε αυτή την εμπειρία και ζήστε με τη ένταση, αλλά κρατήστε δυνάμεις για να απολαύσετε και το Μουντιάλ», είπε ο Κασίγιας στην ομιλία του προς τα παιδιά.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα