Χωρίς Μοράτα στο Μουντιάλ η Ισπανία (pic)

Χωρίς Μοράτα στο Μουντιάλ η Ισπανία (pic)

Χωρίς Μοράτα στο Μουντιάλ η Ισπανία (pic)

bet365

Ο Τζουλέν Λοπετέγκι ανακοίνωσε την 23αδα της Εθνικής Ισπανίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, δίχως να συμπεριλάβει τον Αλβάρο Μοράτα, καθώς και τους Μαρκ Μπάρτρα και Μάρκος Αλόνσο.

Έλφσμποργκ - Γκέτεμποργκ! Με υψηλές αποδόσεις και ατελείωτη δράση στο live στοίχημα! (21+)

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «φούριας ρόχας» έδωσε στη δημοσιότητα επίσημα τα ονόματα των παικτών που θα αγωνιστούν στο Μουντιάλ. Από τη λίστα δεν απουσιάζει κανένα από τα μεγάλα «αστέρια», με τον Αντρές Ινιέστα φυσικά να ετοιμάζεται για τις τελευταίες του παραστάσεις στο ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο.

Αντίθετα, στη Ρωσία δεν θα ταξιδέψουν οι Μοράτα, Μπάρτρα και Αλόνσο. Ο Ισπανός φορ της Τσέλσι βρέθηκε στις σκέψεις του τις τελευταίες μέρες, σύμφωνα με τον ισπανικό τύπο, ωστόσο δεν θα πλαισιώσει τους Κόστα, Άσπας και Ροδρίγο, που θα αποτελέσουν την τριάδα στη γραμμή κρούσης της αποστολής των Ισπανών. Εκτός έμεινε και ο Σέρτζι Ρομπέρτο της Μπαρτσελόνα.

Αναλυτικά:

Ντε Χέα, Ρέινα, Κέπα, Καρβαχάλ, Νάτσο, Ράμος, Πικέ, Μονρεάλ, Αθπιλικουέτα, Άλμπα, Οντριοθόλα, Μπουσκέτς, Τιάγκο, Κόκε, Σαούλ, Ινιέστα, Σίλβα, Ίσκο, Ασένσιο, Βάθκεθ, Κόστα, Άσπας, Ροδρίγο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα