Μέσι: «Τώρα ή ποτέ για το Παγκόσμιο Κύπελλο, δεν χρωστάμε τίποτα στους οπαδούς»

Gazzetta team
Μέσι: «Τώρα ή ποτέ για το Παγκόσμιο Κύπελλο, δεν χρωστάμε τίποτα στους οπαδούς»

bet365

Ο Λιονέλ Μέσι σε συνέντευξή του εμφανίστηκε αποφασισμένος για την κατάκτηση του Μουντιάλ το καλοκαίρι στα γήπεδα της Ρωσίας, τονίζοντας ότι η Εθνική Αργεντινής δεν χρωστάει κάτι στον κόσμο της.

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Ισπανία - Αργεντινή, αν ο Ιγουαΐν σκοράρει το 1ο γκολ του αγώνα! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Συνέντευξη στο Fox Sports παραχώρησε ο Λιονέλ Μέσι ενόψει της αποψινής φιλικής αναμέτρησης με την Ισπανία, στην οποία ο Αργεντινός άσος ενδέχεται να αγωνιστεί, ξεπερνώντας το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες μέρες στον προσαγωγό.

Ο Μέσι ξεκαθάρισε πως η Εθνική ομάδα της Αργεντινής δεν χρωστάει τίποτα στον κόσμο και πως είναι χρέος των ίδιων των παικτών να φέρουν το Παγκόσμιο Κύπελλο στην Αργεντινή με τη χαρακτηριστική φράση «τώρα η ποτέ». Μάλιστα, χαρακτήρισε την ήττα στον τελικό του 2014 ως «σκληρή».

«Ήταν σκληρό που δεν καταφέραμε να σηκώσουμε το τρόπαιο. Ήταν απαίσιο να περνάς από δίπλα του. Είναι χρέος μας να κατακτήσουμε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο. Δεν χρωστάμε κάτι στους οπαδούς γιατί πάντα δίνουμε το 100%. Αισθανόμαστε ότι είναι ή τώρα ή ποτέ. Θα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι αυτή η διοργάνωση ίσως είναι η τελευταία για αυτό το γκρουπ των παικτών», σχολίασε ο Μέσι, ο οποίος παραδέχθηκε επίσης, ότι η Αργεντινή δεν είναι μέσα στα φαβορί:

«Αυτή τη στιγμή δεν θεωρώ πως είμαστε μέσα στα φαβορί για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Υπάρχουν πολύ καλύτερες ομάδες συγκριτικά με εμάς, όπως η Γερμανία, η Γαλλία, η Ισπανία και η Βραζιλία», υποστήριξε ο Μέσι.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα