Μουντιάλ 2022, Τυνησία: Άρωμα Super League στο παιχνίδι με τη Δανία (vids)

Newsroom
Μουντιάλ 2022, Τυνησία: Άρωμα Super League στο παιχνίδι με τη Δανία (vids)

bet365

Δύο πρώην παίκτες του Ολυμπιακού (Μεριά, Ντρέγκερ) και ένας νυν παίκτης του Ατρομήτου (Κεχρίντα) αγωνίστηκαν με την Τυνησία απέναντι στη Δανία, δίνοντας άρωμα ελληνικού πρωταθλήματος στην αναμέτρηση.

Το παιχνίδι της Δανίας με την Τυνησία για την 1η αγωνιστική του 4ου ομίλου του Μουντιάλ 2022 μπορεί να μην εντυπωσίασε τους φιλάθλους ως προς το θέαμα (0-0), είχε όμως έντονο ελληνικό ενδιαφέρον. Και αυτό διότι αγωνίστηκαν τρεις παίκτες οι οποίοι είτε παίζουν είτε έχουν περάσει από ελληνικές ομάδες. Ο λόγος για τους πρώην παίκτες του Ολυμπιακού, Γιασίν Μεριά και Μοχάμεντ Ντρέγκερ, οι οποίοι ξεκίνησαν βασικοί με την ομάδα της Τυνησίας, αλλά και τον νυν αμυντικό του Ατρομήτου, Βαϊντί Κεχρίντα, που πέρασε ως αλλαγή.

Ειδικά οι δύο πρώτοι έπαιξαν ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα, με τον Μεριά να απομακρύνει την μπάλα σε πολλές περιπτώσεις και τον Ντρέγκερ να απειλεί την αντίπαλη εστία.

Ο Μεριά φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού για μιάμιση σεζόν από τον Ιούλιο του 2018 μέχρι τον Ιανουάριο του 2020, και πλέον αγωνίζεται με την ομάδα της Τύνιδας στο πρωτάθλημα της χώρας του. Από την πλευρά του, ο Ντρέγκερ αγωνίστηκε με τα ερυθρόλευκα τη σεζόν 2020-21, πανηγυρίζοντας και το πρωτάθλημα, και από τον Φεβρουάριο του 2022 παίζει στην ελβετική Λουκέρνη, ως δανεικός από τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Όσον αφορά τον Κεχρίντα, ο διεθνής δεξιός αμυντικός ήρθε στον Ατρόμητο με μεταγραφή το καλοκαίρι, μετρώντας μέχρι στιγμής δέκα συμμετοχές και ένα γκολ στο ελληνικό πρωτάθλημα.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα