Συνάντηση Μόντριτς - Μπέκαμ για πιθανή μεταγράφη του Κροάτη στην Ίντερ Μαϊάμι

Newsroom
Συνάντηση Μόντριτς - Μπέκαμ για πιθανή μεταγράφη του Κροάτη στην Ίντερ Μαϊάμι

bet365

Ο πολύπειρος Κροάτης μέσος Λούκα Μόντριτς φέρεται να έχει μπει στο στόχαστρο της Ίντερ Μαϊάμι με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ να τον συναντά για να συζητήσουν το ενδεχόμενο μετακίνησής του το προσεχές καλοκαίρι.

Τις τελευταίες εβδομάδες υπήρξαν πολλές εικασίες για το μέλλον του Λούκα Μόντριτς στη Ρεάλ Μαδρίτης Ο παλαίμαχος μέσος έχει χάσει τη θέση του στην ομάδα αυτή τη σεζόν, κάτι που έχει οδηγήσει σε απογοήτευση από την πλευρά του.

Το συμβόλαιό του με τη Ρεάλ λήγει στο τέλος αυτής της σεζόν και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να φύγει το επόμενο καλοκαίρι. Σύμφωνα με το Cadena SER, ο πρόεδρος και συνιδιοκτήτης της ομάδας Ίντερ Μαϊάμι, Ντέιβιντ Μπέκαμ συναντήθηκε πρόσφατα με τον Κροάτη για να συζητήσουν την πιθανότητα μεταγραφής του στο MLS.

Ο 38χρονος φέρεται να προτιμά να πάει στις Ηνωμένες Πολιτείες και όχι τη Σαουδική Αραβία... Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες επιπλοκές, οι κανόνες του MLS ορίζουν ότι οι σύλλογοι μπορούν να έχουν το πολύ τρεις ορισμένους ξένους, γεγονός που καθιστά μια συμφωνία πολύ δύσκολη σε αυτό το στάδιο.

 

MLS Τελευταία Νέα