Open Cup: Η Ίντερ Μαϊάμι έχασε τον τελικό από το Χιούστον με τον Μέσι σε ρόλο θεατή δίπλα σε Ζιντάν και Μπέκαμ (vid)

Newsroom
Open Cup: Η Ίντερ Μαϊάμι έχασε τον τελικό από το Χιούστον, με τον Μέσι σε ρόλο θεατή δίπλα σε Ζιντάν και Μπέκαμ (vid)

bet365

Η Ίντερ Μαϊάμι του Λιονέλ Μέσι ηττήθηκε στον τελικό του Open Cup από το Χιούστον με 2-1, με τον Αργεντινό σούπερ σταρ να βλέπει το παιχνίδι από τις εξέδρες λόγω τραυματισμού παρέα με τους Ζιντάν και Μπέκαμ.

Η Ίντερ Μαϊάμι δεν μπόρεσε να κατακτήσει τον τίτλο απέναντι στους Χιούστον Νταϊνάμο, αφού ηττήθηκε με 2-1 στον τελικό του Open Cup. Το κλαμπ του Μαϊάμι τελικά δεν είχε στην διάθεσή του ούτε ως αλλαγή τον Λιονέλ Μέσι, που έμεινε εκτός αποστολής λόγω του προβλήματος τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ φυσικά βρέθηκε στις εξέδρες του «Φορτ Λοντερντέιλ» που διεξήχθη ο αγώνας για να στηρίξει στην ομάδα και έζησε το παιχνίδι με μεγάλη ένταση.

Μαζί του ήταν τόσο ο εκ των ιδιοκτητών της ομάδας, Ντέιβιντ Μπέκαμ, όσο και ο θρύλος του αθλήματος, Ζινεντίν Ζιντάν.

Μεγάλες προσωπικότητες να την υποστηρίζουν όμως δεν είχε μόνο η Ίντερ, αφού στο πλευρό του Χιούστον ήταν ο σταρ του ΝΒΑ, Τζέιμς Χάρντεν, ο οποίος είναι και μέτοχος του κλαμπ.

Για την ιστορία η ομάδα του Χιούστον πήρε προβάδισμα στο 24ο λεπτό με τον Ντόρσεϊ και διπλασίασε τα τέρματά της με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπάσι στο 33ο λεπτό. Η Ίντερ μπόρεσε απλά να μειώσει στο 90+2' με τον Τζόζεφ Μαρτίνες και τίποτα παραπάνω.

 

MLS Τελευταία Νέα