Πέρσι Πράδο: Ανησυχητικό αποχαιρετιστήριο μήνυμα από τον πρώην ποδοσφαιριστή της Ναντ

Πέρσι Πράδο: Ανησυχητικό αποχαιρετιστήριο μήνυμα από τον πρώην ποδοσφαιριστή της Ναντ

Newsroom
ΝΑΝΤ ΠΡΑΔΟ

bet365

Ο Πέρσι Πράδο, άλλοτε παίκτης της Ναντ, δημοσίευσε μερικά ανησυχητικά αποχαιρετιστήρια μηνύματα στα social media.

Ο Πέρσι Πράδο, Περουβιανής καταγωγής ποδοσφαιριστής που έγινε Γάλλος υπήκοος, δημοσίευσε κάποια ανησυχητικά μηνύματα στα social media. Ο πρώην παίκτης της Ναντ και της Σπόρτινγκ ντε Κρίσταλ, ο οποίος αυτή τη στιγμή αγωνίζεται στην ομάδα σάλας Nantes Metropole, χρησιμοποίησε τα social media για να δημοσιεύσει έξι αποχαιρετιστήρια μηνύματα αφιερωμένα στην οικογένεια και τους αγαπημένους του.

«Λυπάμαι που σε ντρόπιασα τόσο πολύ, συγγνώμη που δεν κατάφερα να με εμπιστευτείς», έγραψε ο Πέρσι Πράδο στον πατέρα του. Ζήτησε από τους φίλους του «να είναι εκεί για τη μητέρα μου και τον γιο μου».

Έγραψε επίσης ένα αποχαιρετιστήριο μήνυμα στην σύντροφό του: «Και τώρα σε σένα, αδελφή ψυχή μου, άλλο μου μισό, που έχω πληγώσει περισσότερο. Συνειδητοποίησε ότι είσαι μια εξαιρετική γυναίκα και θα βρεις κάποιον που να σου αξίζει, μην υποτιμάς ποτέ τον εαυτό σου, μείνε όπως είσαι. Θα σε αγαπώ μέχρι τέλους. Σου εμπιστεύομαι τον γιο μου που είναι κι αυτός σαν δικός σου, σου έχω τυφλή εμπιστοσύνη, ξέρω δεν θα σας συμβεί τίποτα. Πάντα έλεγα ότι θα είσαι εκεί που δεν είναι κανείς άλλος και θα είσαι η τελευταία γυναίκα που θα αγαπούσα ποτέ. Να είσαι ευτυχισμένη στη ζωή σου και να τρέφεσαι με τους καλούς ανθρώπους που έχεις γύρω σου».

Ο Πέρσι Πράδο έκλεισε τα μηνύματά του με ένα ανησυχητικό «μην κλάψετε για μένα».

@Photo credits: instagram/percy prado/nantes
 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα