Λυών - Βαλενσιέν 3-0: Ο Λακαζέτ την έστειλε στον τελικό

Λυών - Βαλενσιέν 3-0: Ο Λακαζέτ την έστειλε στον τελικό

Λακαζέτ

bet365

Η Λυών επικράτησε της Βαλενσιέν με 3-0 και πανηγύρισε την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Γαλλίας. Πρωταγωνιστής ο Αλεξάντερ Λακαζέτ με δυο γκολ.

Η Λυών έκλεισε τη θέση της στον τελικό του Κυπέλλου Γαλλίας μετά από 12 χρόνια. Οι Λιονέ επικράτησαν με 3-0 της Βαλενσιέν της Ligue 2 και πλέον περιμένουν να μάθουν αν θα διεκδικήσουν τον τίτλο κόντρα σε Παρί Σεν Ζερμέν ή Ρεν. Πρωταγωνιστής ο Αλεξάντερ Λακαζέτ με δυο γκολ.

Οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτοι τους καλή στιγμή στο 11' όταν ο Ταλιαφίκο σημάδεψε το δοκάρι με σέντρα - σουτ. Στο 38ο λεπτό ο Ντουκουρέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αλλά το γκολ του ακυρώθηκε μέσω VAR καθώς είχε προηγηθεί φάουλ του Νοκέρ. Στο 47' ο Λακαζέτ κέρδισε πέναλτι, o VAR κάλεσε την Φραπάρ να εξετάσει τη φάση αλλά το γκολ επέμεινε στην απόφαση της και ο Γάλλος φορ άνοιξε το σκορ με εύστοχη εκτέλεση.

Στο 57ο λεπτό ο Λακζέτ κοντρόλαρε την μπάλα μετά από ασίστ του Μπενραχμά και με διαγώνιο σουτ επί της ουσίας τελείωσε το ματς. Ο Όρμπαν μπήκε στο ματς στο 72' και στο 75' διαμόρφωσε το τελικό 3-0 με σουτ εξ επαφής μετά από γύρισμα του Τσέρκι. Ο 21χρονος επιθετικός είχε την ευκαιρία και για δεύτερο προσωπικό γκολ, όμως στο 90' αστόχησε με σουτ μέσα από τη μικρή περιοχή. Μετά το φινάλε του ματς οι οπαδοί μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσουν με τους παίκτες.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα