Μονπελιέ - Παρί Σεν Ζερμέν 2-6: Εμφατική επιστροφή στις νίκες με χατ τρικ Μπαπέ

Ιάσονας Θεριός
mbappeee

bet365

Ο Κιλιάν Μπαπέ επέστρεψε στην αρχική ενδεκάδα της Παρί Σεν Ζερμέν κι αυτή επέστρεψε στα τρίποντα μετά από τρεις σερί ισοπαλίες διαλύοντας εκτός έδρας τη Μονπελιέ (6-2) με χατ τρικ του απόλυτου σταρ της.

Είχε κέφια ο Μπαπέ, που αυτή τη φορά επιλέχθηκε από τον Λουίς Ενρίκε στο αρχικό σχήμα, και οδήγησε την Παρί Σεν Ζερμέν στην πρώτη της νίκη στη Ligue 1 μετά από τρεις διαδοχικές ισοπαλίες. Ο Γάλλος σταρ έκανε χατ τρικ ενώ είχε και ασίστ και οι πρωταθλητές διέσυραν με εκτός έδρας εξάρα τη Μονπελιέ (6-2) για να βρεθούν ξανά στο +12 από τη 2η Μπρεστ και να... χαθούν στον ορίζοντα της κορυφής.

Οι Παριζιάνοι μπήκαν καλά στο ματς και έθεσαν από νωρίς βάσεις νίκης με την πλασεδάρα του Βιτίνια στο 14' και το όμορφο τελείωμα του Μπαπέ στο 22' να γράφουν το 2-0. Οι γηπεδούχοι ωστόσο αντέδρασαν και έφεραν γρήγορα στα ίσα το παιχνίδι. Ο Νορντίν μείωσε στο 30' και στην εκπνοή του πρώτου μέρους ο Σαβανιέ έκανε το 2-2 από την άσπρη βούλα.

Η ομάδα του Ενρίκε ωστόσο βγήκε στην επανάληψη με σκοπό να «σκοτώσει» τις ελπίδες τους και το κατάφερε. Στο 50' ο Μπαπέ έδωσε ξανά προβάδισμα στην ομάδα του και τρία λεπτά μετά ο Λι χάρισε αέρα δύο τερμάτων.

Ο Γάλλος σταρ των πρωταθλητών ολοκλήρωσε το χατ τρικ του στο 63' με ακόμα ένα εύστοχο τετ α τετ και στο 89' ο Μέντες διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Τα αποτελέσματα στη Ligue 1

  • Μπρεστ - Λιλ
  • Κλερμόν - Χάβρη 2-1
  • Μονακό - Λοριάν 2-2
  • Ρεμς - Μετς 2-1
  • Ρεν - Μαρσέιγ 2-0
  • Μονπελιέ - Παρί Σεν Ζερμέν 2-6

Η βαθμολογία της Ligue 1

Η βαθμολογία της Ligue 1

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα