Παρί Σεν Ζερμέν - Νις 3-1: Στα ημιτελικά του Κυπέλλου με «τριάρα» οι Παριζιάνοι

Μπαπέ

bet365

Η Παρί Σεν Ζερμέν υπέταξε τη Νις στο «Παρκ Ντε Πρενς» με 3-1 και προκρίθηκε με ευκολία στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Γαλλίας, όπου θα αντιμετωπίσει τη Ρεν.

«Περίπατος» της Παρί Σεν Ζερμέν και εύκολη πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Γαλλίας. Οι Παριζιάνοι επικράτησαν της Νις στο «Παρκ Ντε Πρενς» με 3-1 και πήραν το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης. Με τη Ρεν στους «4» η ομάδα του Λουίς Ενρίκε.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν για πρώτη φορά στο 5ο λεπτό με την άστοχη κεφαλιά του Γκονσάλο Ράμος και πήραν προβάδισμα στο 14ο λεπτό. Μπαπέ και Ρουίθ «έκρυψαν» την μπάλα με εντυπωσιακό 1-2 και ο Γάλλος σούπερ σταρ άνοιξε το σκορ με τσίμπημα από κοντά.

Στο 24ο λεπτό ο Γκονσάλο Ράμος δεν κατάφερε να σημαδέψει εστία από τη μικρή περιοχή και στο 25' η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι, μετά από σουτ του Μπαπέ που κόντραρε στον Τοντιμπό. Οι Παριζιάνοι βρήκαν το γκολ που άξιζαν στο 33' όταν ο Μπούλκα έκανε το λάθος, ο Ντεμπελέ του έκλεψε την μπάλα και σέρβιρε στον Ρούιθ, ο οποίος διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του.

Στο 37' έπειτα από εντυπωσιακή ατομική ενέργεια του Μπογκά η μπάλα έφτασε στον Λαμπόρντ, ο οποίος μείωσε το σκορ. Στο 55' ο Λοτόμπα δεν κατάφερε να νικήσει τον Ντοναρούμα με διπλή προσπάθεια και με τη συμπλήρωση μιας ώρας η Παρί τελείωσε το ματς. Ο Λι έβγαλε τη σέντρα, η μπάλα έφτασε στον Μπεράλντο, ο οποίος με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα