Λιλ: Υποδέχεται τον Αζάρ με χάμπουργκερ και μπύρες στο όνομά του...

Newsroom
Λιλ: Υποδέχεται τον Αζάρ με χάμπουργκερ και μπύρες στο όνομά του...

bet365

Ο Εντέν Αζάρ θα παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση της Λιλ κόντρα στη Ρεν και οι Λιλουά βρήκαν ευκαιρία να τον τρολάρουν με ειδικά χάμπουργκερ και ποτήρια για μπύρες.

Ο Έντεν Αζάρ δεν έχει κρύψει ποτέ πως είναι λάτρης της καλοπέρασης και του καλού φαγητού, με τις συνεντεύξεις που έχει παραχωρήσει μετά το τέλος της καριέρας του να ρίχνουν άπλετο φως στις συνήθειες του εκτός των τεσσάρων γραμμών.

Πρόσφατα μάλιστα είχε αποκαλύψει πως κάθε καλοκαίρι έβαζε τέσσερα με πέντε κιλά, ενώ μετά από νικηφόρους αγώνες το... γιόρταζε με δυο - τρεις μπύρες, λόγια που έχουν προκαλέσει ποικίλα σχόλια από την κοινή γνώμη.

Και με τον Βέλγο να ανοίγεται για τα καλά μετά την απόσυρσή του, η Λιλ βρήκε την ευκαιρία να τον τρολάρει με αφορμή την επίσκεψή του στο γήπεδο που έκανε το πρώτο «μπαμ» στην καριέρα του πίσω στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας.

Συγκεκριμένα ο Αζάρ θα παραστεί στον αγώνα κόντρα στη Ρεν και οι Λιλουά ετοίμασαν ειδικά χάμπουργκερ με το όνομά του, αλλά και ποτήρια για μπύρες και αναψυκτικά με το πρόσωπό του πάνω!

«Ένα ειδικό Eco Cup που φέρει την εικόνα του Εντέν Αζάρ και μια ειδική σήμανση στα burgers, έτοιμα για μια μοναδική εκδήλωση σήμερα το απόγευμα» αναφέρεται χαρακτηριστικά στα social media της Λιλ, στο απόλυτο τρολ από πλευράς Γάλλων

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα