Παρί Σεν Ζερμέν - Ρεμς 2-2: Από απώλεια σε απώλεια με τον Μπαπέ... αναπληρωματικό

Ιάσονας Θεριός
mbappe

bet365

Ο Λουίς Ενρίκε τράβηξε ξανά τα βλέμματα επιλέγοντας να αφήσει στον πάγκο για 73 λεπτά τον Κιλιάν Μπαπέ και η Παρί Σεν Ζερμέν υποχρεώθηκε σε τρίτη σερί ισοπαλία στη Ligue 1, αφού δεν μπόρεσε να επικρατήσει της Ρεμς (2-2) εντός έδρας.

Μπορεί πριν λίγες μέρες η Παρί Σεν Ζερμέν να πήρε πανηγυρικά την πρόκριση στους «8» του Champions League, όμως εντός των συνόρων της δεν... λέει να σηκώσει κεφάλι. Σε ένα παιχνίδι που τις εντυπώσεις έκλεψε ξανά η... απουσία του φευγάτου Μπαπέ - ή μάλλον η παρουσία του στον πάγκο - οι πρωταθλητές Γαλλίας έμειναν στο 2-2 εντός έδρας με τη Ρεμς με την τρίτη διαδοχική τους ισοπαλία στο πρωτάθλημα. Παραμένουν ωστόσο σε απόσταση ασφαλείας στην κορυφή, στο +10 από τη 2η Μπρεστ.

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε το παιχνίδι για τους γηπεδούχους, οι οποίοι έμειναν πίσω στο σκορ μόλις στο 7ο λεπτό μετά το γκολ του Μουνέτσι. Η Παρί ωστόσο αντεπιτέθηκε και γύρισε τούμπα το ματς σε δύο λεπτά. Στο 17' το αυτογκόλ του Αμπελαμίντ από την προσπάθεια του Γκονσάλο Ράμος έφερε το ματς στα ίσα και στο 19' ο Πορτογάλος «χτύπησε» ξανά για το 2-1. Ακόμα κι έτσι πάντως, η Ρεμς βρήκε ξανά σφυγμό στο ματς και ισοφάρισε σε 2-2 με τον Ντιακιτέ λίγο πριν την εκπνοή του δεύτερου μέρους.

Οι Παριζιάνοι δυσκολεύτηκαν να γίνουν απειλητικοί και επικίνδυνοι στο δεύτερο μέρος. Η είσοδος του Μπαπέ στο παιχνίδι στο 73ο λεπτό τους έδωσε λίγη πνοή, όμως ο Γάλλος σπατάλησε δύο καλές στιγμές στο 84' και το 90' και η Παρί αναγκάστηκε να συμβιβαστεί με τη νέα ισοπαλία.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα