Ναντ - Παρί Σεν Ζερμέν 0-2: Ήρθε από τον πάγκο και το... καθάρισε ο Μπαπέ

Βασίλης Μπαλατσός
Μπαπέ

bet365

H Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε στην έδρα της Ναντ με 2-0, πήρε τρίτο διαδοχικό τρίποντο και αύξησε τη διαφορά από τη 2η Νις στους 14 πόντους. Ήρθε από τον πάγκο και βρήκε δίχτυα ο Μπαπέ.

Νίκη για την Παρί Σεν Ζερμέν στο πρώτο ματς μετά την ενημέρωση του Κιλιάν Μπαπέ πως δεν θα συνεχίσει στην ομάδα και μάλιστα με σκόρερ τον Γάλλο σούπερ σταρ. Οι Παριζιάνοι επικράτησαν με 2-0 στην έδρα της Ναντ, εκμεταλλεύτηκαν την ήττα της Νις από τη Λυών και διεύρυναν τη διαφορά τους από τη δεύτερη θέση στους 14 πόντους (53-39). Στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη τα Καναρίνια.

Στον απόηχο των εξελίξεων ο Λουίς Ενρίκε δεν έβαλε τον Μπαπέ στην αρχική ενδεκάδα και η απουσία του ήταν εμφανής. Μπορεί στο πρώτο μέρος η κατοχή να ήταν 18%-82%, όμως οι γηπεδούχοι έφτασαν πιο κοντά στο γκολ. Στο 45+2'ο Ντοναρούμα νίκησε τον Μοχάμεντ, η μπάλα έφτασε στον Κότσα, ο οποίοις εκτέλεσε αλλά τον έκοψε ο Μαρκίνιος. Λίγο αργότερα ο Παλουά σκόραρε αλλά ήταν σε θέση οφσάιντ.

H Παρί πήρε το προβάδισμα με τη συμπλήρωση μιας ώρας. Ο Λούκας Ερναντές σούταρε, η μπάλα κόντραρε και κατέλεξε στα δίχτυα. Δυο λεπτά αργότερα, στο 62', ο Μπαπέ μπήκε στο ματς αντί του Ασένσιο και στο 78' τελείωσε το ματς. Ο Γάλλος σούπερ σταρ κέρδισε πέναλτι από τον άλλοτε χαφ του ΠΑΟΚ, Ντάγκλας Αουγκούστο, το εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος και διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Βαθμολογία

ligue 1 table

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα