Κατσέρης: Στη Λοριάν με κανονική μεταγραφή, καμία εμπλοκή της Μπόρνμουθ στο deal

Κατσέρης: Στη Λοριάν με κανονική μεταγραφή, καμία εμπλοκή της Μπόρνμουθ στο deal

Κατσερης

bet365

Ποδοσφαιριστής της Λοριάν και με τη... βούλα αναμένεται να γίνει μέσα στις επόμενες ώρες ο Πάνος Κατσέρης, με την Μπόρνμουθ να μην εμπλέκεται στην υπόθεση παρά τα τελευταία δημοσιεύματα των Ιταλών.

Μόνο τα τυπικά φαίνεται πως απομένουν ώστε να γίνει ποδοσφαιριστής της Λοριάν ο Πάνος Κατσέρης. Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα από την Ιταλία, ο νεαρός Έλληνας αριστερός μπακ πρέπει να λογίζεται ποδοσφαιριστής της γαλλικής ομάδας.

Όπως αναφέρει ο γνωστός Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο 22χρονος ακραίος αμυντικός αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες στη Γαλλία ώστε να περάσει από όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο του. Ο Κατσέρης που διανύει μια εκπληκτική σεζόν στην Serie B με τη φανέλα της Καταντζάρο αναμένεται να κάνει το step up, καθώς η Λοριάν έχει ήδη ολοκληρώσει το deal που θα αγγίξει τα 3 εκατομμύρια ευρώ.

Μάλιστα το συγκεκριμένο δημοσίευμα βάζει και τέλος στα σενάρια περί δανεισμού από την Μπόρνμουθ στη Λοριάν, διαψεύδοντας την είδηση της μεταγραφής του από την αγγλική ομάδα που βρίσκεται στον ίδιο ιδιοκτησιακό όμιλο με τους Γάλλους.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα