«Πρόταση 2,4 εκατομμυρίων της Λοριάν για Κατσέρη, συν 600 χιλιάδες σε μπόνους»

«Πρόταση 2,4 εκατομμυρίων της Λοριάν για Κατσέρη, συν 600 χιλιάδες σε μπόνους»

Newsroom
Κατσερης

bet365

Η Λοριάν φέρεται να είναι πλέον το φαβορί για την απόκτηση του Πάνου Κατσέρη της Καταντζάρο και μάλιστα το deal, εάν γίνει πραγματικότητα, θα έχει «άρωμα» Premier League.

Εκτός ιταλικών συνόρων φαίνεται πως... πέρασε το όνομα του Πάνου Κατσέρη και πλέον σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζονται εκεί, αλλά και στη Γαλλία, ο 22χρονος δεξιός μπακ-χαφ είναι πολύ πιθανό να αγωνίζεται σύντομα στη Ligue 1.

Μέχρι πρότινος γύρω από τον νεαρό της Καταντζάρο που μετρά φέτος 15 συμμετοχές στη Serie B (2 ασίστ) είχε στηθεί ένα «γαϊτανάκι» ενδιαφερομένων από τη Serie A (Τζένοα, Κάλιαρι, Μόντσα, Νάπολι και άλλες), όμως εσχάτως υποστηρίζεται πως η Λοριάν μπήκε «δυνατά» στο κόλπο για την απόκτησή του.

Μάλιστα οι εκεί πηγές κάνουν λόγο για πρόταση που έκανε για χάρη του ύψους 2,4 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ παράλληλα υπάρχουν και μπόνους που υπολογίζονται στα 600.000 ευρώ.

Συν τοις άλλοις υπογραμμίζεται πως αυτό το deal έχει και... άρωμα Premier League, καθώς η Λοριάν που βρίσκεται στην τελευταία θέση της Ligue 1 έχει την ίδια ιδιοκτησία με την Μπόρνμουθ.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα