Λιλ - Παρί Σεν Ζερμέν 1-1: Ο Ντέιβιντ έκανε γερό... χουνέρι με ισοφάριση στο 90+4'

Νίκος Κικίδης
Παρί

bet365

Η Παρί κρατούσε σφικτά στα χέρια της το διπλό που θα την έστελνε στο +7 από της Νις, αλλά ο Ντέιβιντ ισοφάρισε σε 1-1 στο 90+4΄για τη Λιλ και της έκοψε τα φτερά.

Έπαιξε με τη φωτιά και τελικά... κάηκε! Το 1-0 της Παρί ουδέποτε ήταν ασφαλές σκορ και τελικά η Λιλ χτύπησε στην τελευταία φάση του αγώνα, με τον Ντέιβιντ να ισοφαρίζει στο 90+4΄για να κόψει δυο βαθμούς από τους Παριζιάνους. Ακόμα κι έτσι πάντως το σύνολο του Λουίς Ενρίκε διεύρυνε τη διαφορά από τη δεύτερη Νις στους πέντε βαθμούς και οδεύει για ακόμα μια κούπα στη Γαλλία.

Η Λιλ πάντως έκανε από την αρχή εμφανές πως δεν πρόκειται να παραδοθεί άνευ όρων στην Παρί και απείλησε στο πρώτο εικοσάλεπτο, προτού οι φιλοξενούμενοι πάρουν τα ηνία. Τελικά τη λύση για τους Παριζιάνους έδωσε ο Μπαπέ στο 66΄όταν ευστόχησε από την άσπρη βούλα, θέτοντας την ομάδα του σε ρόλο οδηγού. Όσο το εύθραυστο 1-0 ωστόσο παρέμενε, η Λιλ είχε ελπίδες και τελικά τιμώρησε τους φιλοξενούμενους στις καθυστερήσεις.

Στο 90+4΄ο Ντέιβιντ πήρε το ριμπάουντ στην περιοχή και νίκησε τον Τένας για το 1-1, σε ένα γκολ μαχαιριά για τους Παριζιάνους που είδαν το νικηφόρο σερί τους στη Ligue 1 να γκρεμίζεται στην έδρα των Λιλουά.

Παρί Σεν Ζερμέν (Λουίς Ενρίκε): Τένας, Μαρκίνιος, Περέιρα (75' Σκρίνιαρ), Ερνάντες, Ζαϊρί-Εμερί, Ουγκάρτε (67' Χακίμι), Βιτίνια, Λι, Ντεμπελέ (81' Ασένσιο), Μπαρκολά (67' Κολό Μουανί), Μπαπέ

Φτιάχνει σερί η Μαρσέιγ

Ακόμα μια νίκη πανηγύρισε η Μαρσέιγ, η οποία επιβλήθηκε 2-1 επί της Κλερμόν, έφτασε τις τέσσερις σερί νίκες και ανέβηκε στην 6η θέση της Ligue 1. Ο Μουρίγιο άνοιξε το σκορ στο 26΄για το σύνολο του Γκατούζο, που διπλασίασε τα τέρματά του στο 42΄με τον Χαρίτ. Στο β΄μέρος οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο σκορ με τον Αλεβινά στο 58΄, δίχως ωστόσο να καταφέρουν να απειλήσουν το τρίποντο των Μασσαλών.

Αποτελέσματα στη Ligue 1:

Ναντ - Μπρεστ 0-2
Λοριάν - Στρασβούργο 1-2
Μετς - Μονπελιέ 0-1
Τουλούζ - Ρεν 0-0
Μαρσέιγ - Κλερμόν 2-1
Λιλ - Παρί 1-1

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα