Παρί Σεν Ζερμέν - Ναντ 2-1: Ο Κόλο Μουανί την γλίτωσε από τη γκέλα

Νίκος Κικίδης
Παρί

bet365

Η Παρί Σεν Ζερμέν φλέρταρε έντονα με τη γκέλα κόντρα στη Ναντ, όμως με χρυσή αλλαγή τον Κόλο Μουανί βρήκε το πολυπόθητο γκολ της νίκης (2-1) κι έδωσε συνέχεια στο νικηφόρο σερί.

Ούτε τώρα φρένο στο νικηφόρο σερί της Παρί! Αν και οι Παριζιάνοι για 83 λεπτά τα βρήκαν σκούρα απέναντι στην αξιόμαχη Ναντ, μια χρυσή αλλαγή αρκούσε για να τους βγάλει από το αδιέξοδο. Με τον Κόλο Μουανί να βρίσκει το γκολ της λύτρωσης μόλις τέσσερα λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, το σύνολο του Ενρίκε πήρε τη νίκη με 2-1 και παρέμεινε σε σταθερή τροχιά στην κορυφή, έξι βαθμούς μπροστά από τη Μονακό.

Από πολύ νωρίς πάντως οι φιλοξενούμενοι φρόντισαν να δείξουν πως δεν πήγαν απλά για επίσκεψη στο «Παρκ Ντε Πρενς» και απείλησαν πρώτοι στο 15΄, με τον Τένας ωστόσο να αρνείται το γκολ στον Μολέ. Κι αφού το 0-1 δεν έγινε ποτέ, η Παρί βρήκε την ευκαιρία να προηγηθεί και έγραψε το 1-0 στο 41΄με υπέροχο τελείωμα του Μπαρκολά στη γωνία της εστίας.

Στο 55΄ωστόσο κι έπειτα από εκτέλεση κόρνερ η Ναντ βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον Μοχάμεντ να ισοφαρίζει σε 1-1 και να επαναφέρει γρήγορα την ισορροπία στο β΄μέρος. Με τον χρόνο να κυκλα αντίστροφα η Παρί προσπάθησε να βρει ρυθμούς, άγγιξε το 2-1 σε νέα προσπάθεια του Μπαρκολά (59΄), αλλά η λύτρωση τελικά θα ερχόταν από τον πάγκο.

Στο 79΄ο Κόλο Μουανί πέρασε στον αγωνιστικό χώρο και τέσσερα λεπτά αργότερα πήρε το ριμπάουντ μετά από την ασταθή επέμβαση του αντίπαλου κίπερ στην κεφαλιά του Ερναντές για να διαμορφώσει το τελικό 2-1 που διατήρησε τους Παριζιάνους σε πορεία τίτλου.

Παρί Σεν Ζερμέν (Λουίς Ενρίκε): Τένας, Χακίμι, Ντανίλο, Μαρκίνιος (61΄Σκρίνιαρ), Ερναντές, Ουγκάρτε (60΄Ζαΐρ Εμερί), Σολέρ (79΄Ασένσιο), Βιτίνια (67΄Ντεμπελέ), Μπαρκολά (79΄Κόλο Μουανί), Λι, Μπαπέ

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα