Ρεν - Μονακό 1-2: «Διπλό» των Μονεγάσκων στο «Ροαζόν Παρκ»

Βασίλης Μπαλατσός
Μονακό

bet365

Η Μονακό πέρασε από το «σπίτι» της ευρωπαϊκής αντιπάλου του Παναθηναϊκού Ρεν, καθώς επικράτησε με 2-1 και είναι στο -3 από την πρωτοπόρο Παρί Σεν Ζερμέν.

Δεύτερη διαδοχική ήττα για τη Ρεν. Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Europa League έχασε την προηγούμενη αγωνιστική από τη Μαρσέιγ στο «Βελοντρόμ» και αυτή τη φορά είδε τη Μονακό να περνάει από το «Ροαζόν Παρκ» με το «διπλό». Οι Μονεγάσκοι επικράτησαν με 2-1, ανέβηκαν στη 2η θέση της Ligue 1, όντες στο +1 από τη Νις και στο -3 από την Παρί Σεν Ζερμέν, έχοντας ματς λιγότερο και από τις δυο.

Το ματς ήταν ισορροπημένο και οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα στο 51', όταν ο Μπάλογκαν έσπασε φανταστική την μπάλα στον Βάντερσον, ο οποίος άνοιξε το σκορ με διαγώνιο σουτ. Ο Βραζιλιάνος από ωραίος θα μπορούσε να είναι... μοιραίος, καθώς αποβλήθηκε στο 75' με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στο 85' ο Μπαλογκάν έδωσε δεύτερη ασίστ και ο Φοφανά διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του. Στο 90' ο Μποριζό μείωσε το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και το 2-1 έμεινε μέχρι το φινάλε.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα