Ναντ: Νεκρός οπαδός της από μαχαιριές πριν το ματς με τη Νις

Newsroom
nantes_fan

bet365

Πριν από τη σέντρα του αγώνα της 14ης αγωνιστικής της Ligue 1 μεταξύ της Ναντ και της Νις (1-0), το Σάββατο, ένας 31χρονος οπαδός των «καναρινιών» τραυματίστηκε θανάσιμα.

Οπαδός της Ναντ τραυματίστηκε θανάσιμα πριν από τον αγώνα για την 14η αγωνιστική της Ligue 1 εναντίον της Νις, το βράδυ του Σαββάτου (02/12) υπό συνθήκες που παραμένουν αδιευκρίνιστες σύμφωνα με τον γαλλικό Τύπου.

«Λίγο πριν από τις 8 μ.μ., πολλά οχήματα VTC που μετέφεραν οπαδούς της Νις δέχθηκαν επίθεση από οπαδούς της Ναντ ενώ πήγαιναν στο γήπεδο Beaujoire», ανέφερε ο εισαγγελέας της Νάντης, Ρενό Γκοντέλ. «Κατά τη διάρκεια αυτών των γεγονότων, υπό συνθήκες που παραμένουν προς εξακρίβωση, ένας 31χρονος άνδρας, οπαδός της Ναντ, κατέρρευσε και πέθανε επί τόπου, παρά την ταχεία επέμβαση των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης», πρόσθεσε.

«Οι πρώτες κιόλας ιατροδικαστικές έρευνες δείχνουν ότι το θύμα έχει τραύμα στην πλάτη, το οποίο θα μπορούσε να αντιστοιχεί σε όπλο με λεπίδα», στοιχεία τα οποία θα διευκρινιστούν κατά τη διάρκεια αυτοψίας», τόνισε.

O σύλλογος από πλευράς του εξέδωσε ανακοίνωσε και ενημέρωσε πως ένας οπαδός της ομάδας έχασε τη ζωή του πριν από την αναμέτρηση. Συγκεκριμένα ανέφερε τα εξής: «Η Ναντ με λύπη έμαθε ότι ένας οπαδός της τραυματίστηκε θανάσιμα πριν από τη σημερινή αναμέτρηση, κοντά στο Μπουζουάρ. Σε συνθήκες που αποτελούν αντικείμενο δικαστικής έρευνας που βρίσκεται σε εξέλιξη, ο 31χρονος κατέρρευσε, όντας χτυπημένος στην πλάτη. Παρά την επέμβαση των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης, ο υποστηρικτής μας δεν κατάφερε να σωθεί. Η Εισαγγελία ανακοίνωσε ότι έχει ξεκινήσει έρευνα για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Πολλές ανακρίσεις μαρτύρων βρίσκονται σε εξέλιξη και θα συνεχιστούν μέχρι το βράδυ. Ο σύλλογος δεν μπορεί παρά να εκφράσει τη λύπη του που ένα άτομο έχασε τη ζωή του σε τέτοιες συνθήκες. Η Ναντ θα ήθελε να εκφράσει τα πιο ειλικρινά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του θύματος και στους κοντινούς τους ανθρώπους».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα