Παρί Σεν Ζερμέν - Μονακό 5-2: Μπαπέ, Ντεμπελέ και Κόλο Μουανί... ξέσπασαν μετά το «Χ» στην Αθήνα

Ιάσονας Θεριός
paris_saint_germain_win

bet365

Με τον Κιλιάν Μπαπέ να έχει γκολ και ασίστ και τους Ντεμπελέ και Κόλο Μουανί να χρίζονται επίσης σκόρερ, η Παρί Σεν Ζερμέν υπέταξε τη Μονακό στο Παρίσι (5-2) και απομακρύνθηκε στην κορυφή της Ligue 1, δίνοντας συνέχεια στο... γκαζωμένο εγχώριο σερί της.

Έχει... γκαζώσει για τον τίτλο και φέτος η Παρί Σεν Ζερμέν! Λίγες ημέρες αφού υποχρεώθηκαν να συμβιβαστούν με την ισοπαλία κόντρα στην Ελλάδα, οι διεθνείς Κιλιάν Μπαπέ, Ουσμάν Ντεμπελέ και Κόλο Μουανί ντύθηκαν πρωταγωνιστές για τους Παριζιάνους. Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε πήρε το ντέρμπι και επικρατώντας 5-2 της Μονακό εντός έδρας βρέθηκε τέσσερις βαθμούς μακριά από τη 2η Νις στην κορυφή της Ligue 1. Αυτό ήταν το έβδομο διαδοχικό τρίποντο των Παριζιάνων στο γαλλικό πρωτάθλημα, δηλωτικό των διαθέσεών τους να μην αποχωριστούν - ούτε φέτος - τον θρόνο τους.

Σε ένα κακό πρώτο μέρος, οι δύο ομάδες... χάρισαν αμφότερες από ένα γκολ. Στο 18ο λεπτό ο Ράμος άνοιξε το σκορ από το λάθος του Κον, όμως τέσσερα λεπτά ο Μιναμίνο ισοφάρισε με την... ασίστ του Ντοναρούμα. Ο Μπαπέ ήταν αυτός που έστειλε τους γηπεδούχους στα αποδυτήρια με το προβάδισμα, ευστοχώντας από την άσπρη βούλα στο 39'.

Η Παρί χρειάστηκε δύο λεπτά στην επανάληψη για να καθαρίσει το παιχνίδι. Στο 70ο λεπτό ο Ντεμπελέ έκανε το 3-1 και άνοιξε λογαριασμό με τη νέα του ομάδα και στο 72' ο Βιτίνια από ασίστ του Μπαπέ έδωσε αέρα τριών τερμάτων στους Παριζιάνους. Ο Μπάλογκαν μείωσε στο 75' όμως η Μονακό δεν μπόρεσε να φτάσει στο... θαύμα και ο Κόλο Μουανί στην τελευταία φάση του ματς διαμόρφωσε το τελικό 5-2.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα