Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γιουβέντους και Παρί στο... κυνήγι του Φοφανά

Νίκος Κικίδης
Φοφανά

bet365

Πληθαίνουν οι επίδοξοι μνηστήρες του 24χρονου χαφ της Μονακό, Γιουσούφ Φοφανά, ο οποίος φαίνεται να βρίσκεται στα ραντάρ των Γιουβέντους, Γιουνάιτεντ και Παρί!

Δεξαμενή άφθονου ταλέντου έχει αποδειχθεί τα τελευταία χρόνια η Μονακό, με το πιο πρόσφατο «διαμάντι» της να απασχολεί τους κολοσσούς της Ευρώπης ενόψει του επόμενου καλοκαιριού.

Ο λόγος για τον 24χρονο μέσο, Γιουσούφ Φοφανά, ο οποίος εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του με τη φανέλα των Μονεγάσκων και φαίνεται να έχει τραβήξει τα βλέμματα των Γιουβέντους, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Παρί Σεν Ζερμέν!

Σύμφωνα με το έγκυρο «RMC» οι Μπιανκονέρι αυτή τη στιγμή παρουσιάζονται πιο κοντά στην απόκτηση του Γάλλου χαφ, αν και ακόμα τα δεδομένα είναι πολύ πρώιμα για να καταλήξουμε σε συμπεράσματα.

Οι Κόκκινοι Διάβολοι πάντως από την πλευρά τους ήταν οι πρώτοι που εκδήλωσαν επίσημα το ενδιαφέρον τους, καταθέτοντας πρόταση δανεισμού του προηγούμενο καλοκαίρι για να τον κάνουν δικό τους!

Η Μονακό ωστόσο ακούει μονάχα προτάσεις για μεταγραφή, με τη Γιουνάιτεντ να παραμένει στο παιχνίδι και μαζί με τους άλλους δυο «παίκτες» παρακολουθεί στενά την επίδοσή του Φοφανά με τους Μοναγάσκους και την εθνική Γαλλίας.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα