Ρεμς - Παρί Σεν Ζερμέν 0-3: Η λάμψη του Μπαπέ την ανέβασε κορυφή

Ιάσονας Θεριός
mbappe_hattrick

bet365

Χάρη στο χατ τρικ του απίθανου Κιλιάν Μπαπέ, η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε 3-0 της Ρεμς εντός έδρας και, αφού εκμεταλλεύτηκε το... φρενάρισμα της Νις, πάτησε ξανά στην κορυφή της Ligue 1.

Ο λαμπερός Κιλιάν Μπαπέ οδηγεί την Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Γάλλος ζωγράφισε στο γρασίδι του «Auguste-Delaune» και σχεδόν μόνος του χάρισε ένα πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα του. Χάρη στο χατ τρικ του 24χρονου, οι Παριζιάνοι πέρασαν με το εμφατικό 3-0 και εκμεταλλεύτηκαν την γκέλα της Νις, σκαρφαλώνοντας στη... συνήθη θέση τους και την κορυφή της Ligue 1.

Μόλις στο 3ο λεπτό άνοιξαν το σκορ οι φιλοξενούμενοι, όταν ο Ντεμπελέ σέντραρε από τα δεξιά και ο Μπαπέ με πανέμορφο μονοκόμματο τελείωμα στον αέρα «κάρφωσε» την μπάλα στη γωνία του Ντιούφ για το 1-0. Η Ρεμς απάντησε στο 8', όμως το γκολ του Ίτο ακυρώθηκε για οφσάιντ.

Στο δεύτερο μέρος, ο Γάλλος σταρ πήρε ξανά το ραβδί του και... τελείωσε το παιχνίδι. Στο 59' έκανε φοβερή κίνηση στην «τυφλή» πλευρά του Οκουμού και σε κενή εστία μετέτρεψε το γύρισμα του Σολέρ σε ασίστ για το 2-0.

Ο Ντοναρούμα ήταν εκεί όποτε χρειάστηκε για να κρατήσει το «μηδέν» και να... κόψει τα όνειρα των γηπεδούχων για επσιτροφή και ο Μπαπέ στο 82' με άψογο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Μάλιστα, ο σταρ της Παρί θα μπορούσε να βρει και τέταρτο τέρμα, όμως το σουτ του στο 86' σταμάτησε στο δοκάρι. Τα 13 γκολ σε δέκα παιχνίδι στη Ligue 1 έφτασε ο Μπαπέ.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα