Ligue 1:Σε συζητήσεις με την Apple για τα τηλεοπτικά της, «ζαλίζει» το ποσό που αξιώνει

asensio_mbappe

bet365

Στο... τραπέζι των διαπραγματεύσεων έχουν καθίσει Ligue 1 και Apple όσον αφορά τα τηλεοπτικά δικαιώματα του γαλλικού πρωταθλήματος.

Η... κλεψύδρα της Ligue 1 αδειάζει, με τη γαλλική λίγκα να ψάχνει επίμονα την τηλεοπτική της στέγη για την επόμενη πενταετία (2024-2029). Κι όπως μετέδωσε το RMC, ίσως να τη βρει τη λύση μέσα από μια συμφωνία-έκπλήξη.

Ο λόγος για την Apple, η οποία, ενώ αρχικά δεν έδειξε ενδιαφέρον για τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων της Ligue 1, άλλαξε... ρότα και πλέον βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τους αρμοδίους του θέματος.

Με βάση το ίδιο δημοσίευμα, οι δύο πλευρές έχουν ασταμάτητη επικοινωνία τις τελευταίες ημέρες και το έντονο ενδιαφέρον του αμερικανικού κολοσσού είναι δεδομένο, παρ'ότι μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη προσφορά.

Το ποσό μάλιστα που αξιώνει η Ligue 1... ζαλίζει πραγματικά, αφού αγγίζει τα 800 εκατομμύρια ευρώ για πέντε χρόνια. Αξίζει να σημειωθεί πως η τρέχουσα συμφωνία της γαλλικής λίγκας με το BeIN Sports ανερχόταν περίπου στα 90 εκατομμύρια ετησίως.

Η Apple TV ήδη κατέχει τα δικαιώματα του MLS και όπως φαίνεται είναι πιθανόν η Ligue 1 να αποτελέσει το πρώτο της... ευρωπαϊκό άνοιγμα.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα