Παρί Σεν Ζερμέν - Μονπελιέ 3-0: Άνετη τριάρα και επιστροφή στην κορυφή!

Νίκος Κικίδης
Παρί Σεν Ζερμέν

bet365

Δίχως να χρειαστεί να φουλάρει τις μηχανές η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε σχεδόν άκοπα με 3-0 της Μονπελιέ και ανέβηκε προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι τρικυμίες που συνάντησε στην αρχή της σεζόν δείχνουν σιγά-σιγά να περνούν στο παρελθόν για την Παρί Σεν Ζερμέν. Με «καπετάνιο» τον Λουίς Ενρίκε και τη γενιά των 20αρηδων να τραβάει κουπί, οι Παριζιάνοι επικράτησαν 3-0 της Μονπελιέ και χτίζουν νικηφόρο σερί στη Ligue 1 που τους επανέφερε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Το νερό μάλιστα δεν άργησε να μπει στο αυλάκι, καθώς μόλις στο 10΄ο Μπαπέ άφησε τη μπάλα για τον Κανγκ-Ιν-Λι ο οποίος με «κεραυνό» την έστειλε στο παραθυράκι της εστίας για να ανοίξει το σκορ. Στο 26' ο ο γκολκίπερ της Μονπελιέ αρνήθηκε το γκολ στον Ντεμπελέ, όμως δεν μπορούσε να κάνει τίποτα και στο τελείωμα του Ζαΐρ Εμερί που εκτέλεσε με το εξωτερικό στην κλειστή γωνία για το 2-0 (58΄).

Πλήρως απελευθερωμένη από το άγχος, η Παρί έφτασε και σε τρίτο γκολ οκτώ λεπτά αργότερα με όμορφο διαγώνιο σουτ του Βιτίνια για να ρίξει τίτλους τέλους στη σεμνή τελετή και να φτάσει τις τέσσερις διαδοχικές νίκες στο γαλλικό πρωτάθλημα που την ανέβασαν με ματς περισσότερο στην κορυφή.

Παρί Σεν Ζερμέν (Λουίς Ενρίκε): Ντοναρούμα, Χακίμι, Μαρκίνιος (71΄Ερναντές), Σκρίνιαρ, Μουκιελέ, Ουγκάρτε, Ζαΐρ Εμερί (78΄Φαμπιάν Ρουίθ), Κανγκ-Ιν-Λι (62΄Βιτίνια), Ντεμπελέ, Κόλο Μουανί (62΄Γκονσάλο Ράμος), Μπαπέ

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα