Μαμαντού Σακό: Αποχώρησε απ'τη Μονπελιέ μετά από τον καυγά με τον προπονητή του

Μαμαντού Σακό: Αποχώρησε απ'τη Μονπελιέ μετά από τον καυγά με τον προπονητή του

Newsroom
shako

bet365

Μετά τον καυγά του με τον προπονητή της ομάδας Μισέλ Ντε Ζακαριάν, ο Μαμαντού Σακό ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τον σύλλογο.

Η υπόθεση Μαμαντού Σακό παίρνει οριστική τροπή. Μετά τον «χοντρό» καβγά που είχε ο κεντρικός αμυντικός με τον προπονητή του την περασμένη εβδομάδα στο τέλος μιας προπόνησης, το τέλος της συνεργασίας είχε αρχίσει να διαφαίνεται. Καθώς δεν ήταν πλέον στα πλάνα του προπονητή του από αυτό το καλοκαίρι, ο 33χρονος πήρε την απόφαση να φύγει από τη Μονπελιέ (είχε συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2024).

Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος στον λογαριασμό του στα social media τονίζοντας ότι «πρέπει να ξέρεις πότε να φεύγεις όταν χάνεται ο σεβασμός».

«Μετά το περιστατικό που έλαβε χώρα την περασμένη εβδομάδα στο προπονητικό κέντρο και για το οποίο αρνούμαι κάθε ευθύνη, αποφάσισα, σήμερα 02/11/2023, να τερματίσω τη συνεργασία μου με τη Μονπελιέ. Πέρασα δύο χρόνια σε αυτό το οικογενειακό κλαμπ», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Θυμίζουμε ότι μετά την εκτός έδρας ήττα της Μονπελιέ από τη Ναντ με 2-0 υπήρξε ένταση στα αποδυτήρια, με τον Σακό να πιάνεται στα χέρια με τον προπονητή του Μισέλ Ντε Ζακαριάν και τη διοίκηση του συλλόγου να τον αποκλείει από τις αγωνιστικές δραστηριότητες της ομάδας.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα