Μπρεστ - Παρί Σεν Ζερμέν 2-3: Φλέρταρε με το... κάζο αλλά λυτρώθηκε με Μπαπέ στο 90'!

Ιάσονας Θεριός
Μπαπέ

bet365

Η Μπρεστ γύρισε από το εις βάρος της 2-0 κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν, ωστόσο οι πρωταθλητές απέφυγαν την... μπανανόφλουδα στο 90' και με πρωταγωνιστή τον Κιλιάν Μπαπέ των δύο γκολ πήραν το τρίποντο κι ανέβηκαν στη 2η θέση.

Μια ανάσα από την γκέλα βρέθηκε η Παρί Σεν Ζερμέν που μπόρεσε ωστόσο μετά... κόπων και βασάνων να φύγει με το «διπλό» από την έδρα της Μπρεστ και να σκαρφαλώσει στη 2η θέση της Ligue 1, μόλις έναν βαθμό πίσω από την πρωτοπόρο Νις. Απώλεσαν προβάδισμα δύο τερμάτων οι Παριζιάνοι, όμως ο Κιλιάν Μπαπέ ήταν εκεί για να τους... διασώσει. Τρίτο συνεχόμενο τρίποντο για τους πρωταθλητές.

Η ομάδα του Ενρίκε άνοιξε το σκορ στο 16ο λεπτό χάρη στο πανέμορφο τέρμα του... βιονικού 17χρονου Ζαϊρ-Εμερί που βρήκε δίχτυα με δυνατό σουτ εκτός περιοχής. Στο 28' ο Μπαπέ ντρίμπλαρε στο «κουτί» κι εκτέλεσε χαμηλά για το 2-0.

Οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 43' με γκολ του Μουνιέ και στο 52' σόκαραν την Παρί κάνοντας το 2-2 με τον Λε Ντουαρόν. Η λύτρωση τελικά για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 89ο λεπτό. O Μπαπέ εκτέλεσε το πέναλτι, ο Μπιζό του είπε «όχι» όμως στην επαναφορά ο 24χρονος τον νίκησε και χάρισε το τρίποντο στην Παρί Σεν Ζερμέν. Τα 251 γκολ σε συλλογικό επίπεδο έφτασε με αυτόν τον τρόπο ο σταρ των Παριζιάνων.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα